Olet tässä

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite on aloittanut toimintansa 1.1.2017. Soite on maakunnallinen perus- ja erikoispalvelut sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut yhteen liittävä kuntayhtymä.

Soitessa yhdistyvät seuraavat organisaatiot:

  • Keski-Pohjanmaan erikoissairaanhoito- ja peruspalvelukuntayhtymä Kiuru (sis. Keski-Pohjanmaan keskussairaala ja Peruspalveluliikelaitos Jyta)
  • Kokkolan kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut
  • Perhon kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut

Kokkolan kaupungin sote-palveluiden verkkosivuston sisältö löytyy 1.1.2017 alkaen osoitteesta www.soite.fi.

Palvelemme sinua jatkossakin tutuissa toimipisteissä.

Puhelinnumeromme säilyvät ennallaan. Tiedot löytyvät osoitteesta www.soite.fi.

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet muuttuvat muotoon etunimi.sukunimi@soite.fi.

Soitessa palvelut yhdistetään asiakas- ja potilaslähtöisellä tavalla, jossa sekä sosiaali- että terveydenhuollon yksiköt toimivat tiiviissä moniammatillisessa yhteistyössä.

Tavoitteena on aito sisällöllinen asiakas- ja potilaslähtöinen palvelujärjestelmän uudistus, jossa saadaan sosiaali- ja terveydenhuollon sekä perus- ja erikoispalveluiden raja-aitoja madallettua ja tuotettua palveluita maakuntamme ja lähialueen väestölle entistä saumattomampien palveluketjujen muodossa.

Soite-kuntayhtymän tunnuslause on ”Ihminen keskiössä”. Tuon tunnuslauseen ja perusperiaatteen ympärille tiivistyy koko keskipohjalainen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän uudistuksen perusajatus.

Sivun alkuun

Päivitetty 20.5.2019 | Lähetä palautetta | Tulosta