Olet tässä

Yrityspalvelut

Ohessa on lueteltu alueen keskuksia, jotka tarjoavat yritystoimintaan liittyviä palveluja. Tarkemmat tiedot löytyvät keskusten omilta sivuilta.

Elinkeinojen kehittämisen osalta Kokkolanseudun Kehitys Oy vastaa uusyritysneuvonnasta ja uusien yritysten perustamisesta, kasvuyritysten kehittämisen tukemisesta ja on mukana luomassa myönteistä yrittäjäilmapiiriä.

Elinkeinot ja kaupunkikehitys vastaa puolestaan kaupungin invest in –toiminnasta, jossa KOSEK toimii aktiivisena kumppanina.

Yritysten toimitilakehityksessä Kokkolan Teollisuuskylä Oy toimii yhdessä elinkeinot ja kaupunkikehityksen kanssa. KIPn alueen osalta kehittämistoiminta infran ja kiinteistöjen osalta toteutetaan yhteistyössä KIP Infra Oy:n ja KIP Service Oy:n kanssa.

Keski-Pohjanmaan Uusyrityskeskus Firmaxi

Keski-Pohjanmaan Uusyrityskeskus tarjoaa maksutonta neuvonta- ja esivalmennusta ensisijaisesti yrityksen perustamista harkitseville henkilöille. 

FIRMAX:in asiantuntijapalveluja ovat muun muassa liikeidean kehittäminen, laskelmien tekeminen, markkinoinnin suunnitteluun ja myyntiin liittyvät asiat ja verkostoitumisen luominen välttämättömiin organisaatioihin.

KOSEK

Kokkolanseudun Kehitys Oy on kaikille yrittäjille ja kaikenkokoisille yrityksille tarkoitettu elinkeino- ja kehittämispalveluiden sekä yritysneuvonnan toimija.

Sivun alkuun

Päivitetty 22.6.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta