Olet tässä

Kokkolan luontoreitit Outdooractive -karttasovelluksessa

20.6.2019

ReittienKP -hankkeen ansiosta Kokkolan suosituimmat luontoreitistöt ja -kohteet sekä niihin liittyvät matkailupalvelut löytyvät kansainvälisestä Outdooractive -karttasovelluksesta.

Kokkolanseudun Kehitys Oy:n hallinnoiman Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa -hanke, #ReittienKP, on kartoittanut kaikki Keski-Pohjanmaan luontoreitistöt ja -kohteet sekä matkailupalvelut ja syöttänyt kunnossa olevat kansainväliseen Outdooractive -karttasovellukseen,

Englanninkielinen sovellus: www.outdooractive.com.

Sovelluksessa yhdistyvät reitistöt ja palvelut. Saat samalta kartalta kaikki tiedot reitistä kuvauksineen, kuvineen, karttoineen ja korkeuseroineen, mutta myös kaikki matkailupalvelut reitin varrelta ja lähialueelta. 

Reittejä vaeltamiseen, melontaan, pyöräilyyn, kulttuuriin ym. on viety yhteensä 54 kpl ja kohteita kuten yritykset, laavut, museot ym. reilusti yli 300 kpl. Keski-Euroopassa sovellus on erittäin aktiivisessa käytössä ja alueemme näkyvyys on tämän ansiosta parantunut huomattavasti. Maakuntamme reitistöt ja kohteet on nähty jo nyt Outdooractivessa yli 1.4 miljoonaa kertaa.

Lisätietoja hankkeesta: 
Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa
#ReittienKP
I-vaihe 1.4.2017-30.9.2019 ja II-vaihe 1.10.2019-30.9.2022
Mari Keiski
projektipäällikkö

Päivitetty 6.4.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta