Olet tässä

Kokkolan ulkoilureitit

Tervetuloa tutustumaan Kokkolan monimuotoiseen luontoon. Kokkolassa on kattava verkosto ulkoilureittejä ympärivuotiseen käyttöön ja runsaasti retkeilyä palvelevia taukopaikkoja ja palveluita.

Kokkolan ulkoilureittisivut palvelevat monipuolisesti kaikkia luonnossa liikkujia mm. patikoijia, kalastajia, hiihtäjiä, veneilijöitä ja melojia. Näillä sivuilla voit tutustua Kokkolan ulkoilureitteihin, retkeilykohteisiin ja palveluihin.

Reitit vaihtelevat pituudeltaan, varustetasoltaan ja vaativuudeltaan. Reittien varrella olevista taukopaikoista, lintutorneista ja muista palveluista löydät kuvat ja selostuksen sekä mm. karttalinkin.

Löydät tiedot myös liikuntarajoitteisille soveltuvista retkikohteista.

Koko kaupungin kattavaa ulkoilukarttaa myy mm. Kokkolan Matkailu (Kauppakeskus Chydenia). Ulkoilureitti -sivut tarjoavat tiedot kohteista sekä linkkejä muille aiheeseen liittyville sivustoille.

Ajankohtaista

 

Vanhan Kallen kinttupolkuun tulee muutoksia (6.6.2017)

Harbådassa kulkevan Vanhan Kallen Kinttupolun kulku muuttuu tuulivoimaloiden rakentamisen vuoksi. Lue lisää...

Trullevin ulkoilureitin muutostyöt käynnissä (6.6.2017)

Trullevin reitin viimeinen muutososuus valmistuu tämän vuoden aikana. Lue lisää...

Ulkoilureittejä kunnostetaan pilottihankkeessa 2.5. alkaen (28.4.2017)

Työllisyyspilotissa kunnostetaan ulkoilureittejä ja poistetaan vieraskasvilajeja Lue lisää...

Kulttuuripyöräilyreitit Kokkolassa (1.8.2016)

Valmiita kulttuuripyöräilyreittejä karttoineenja kohdekuvauksineen löytyy Kokkolasta jo seitsemän kappaletta, niistä peräti viisi Lohtajalta. Kartan voi joko tulostaa tai avata tien päällä Lue lisää...

Ulkoilukartta (6.6.2016)

Kokkolan ulkoilukartta myydään Kokkolan Matkailussa, Chydenia kauppakeskuksessa.  Säänkestävän karttavihkon hinta on 12 €. Lue lisää...

Sivun alkuun