Mene sisältöön

Navigaatio

Show & Dinner: Västerbottenin joulupöytä


JOULUPÖYTÄ AITOON VÄSTERBOTTENIN TYYLIIN SEKÄ HUIPPULUOKAN VIIHDETTÄ
La 21. marraskuuta klo 17.00, Snellman-sali.

Ohjelma
17.00 – 17.30. Tervetuliaismalja
17.30. Västerbottenin joulupöytä uumajalaisen ravintoloitsijan Håkan Lundgrenin johdolla
20.00. A Tribute to the Eagles
21.00 – 21.30. Tauko, juomatauko
21.30 – 22.45. Eagles Show
22.45 Unohtumaton ilta lähestyy loppuaan

Hinta
150 euro (sis.alv)/ hlö
Hinta sisältää: Tervetuliaismalja, Västerbottenin Joulupöytä, 1 ruokaryyppy, 1 lasi viiniä, 2 kaatoa, vaihtoehtona iso olut tai alkoholiton juoma.

Viihde
A Tribute to the Eagles, Dollan & Friends

Ilmoittautuminen:
Peter Finell, peter.finell@centria.fi, puh 044-7250012.
Johan Björk,  johan@bjorkobostrom.se, puh 46-70-5943833.

Maksu: 25% varauksen yhteydessä, loppumaksu 1.11.2020.

Tilaisuuteen myydään myös pelkkiä konserttilippuja (ei sisällä ruokailua)
hintaan 33,50€/ lippu. Liput: Lipputoimisto.fi , puh. 0600 103 00


Menu
Ruotsalaisella joulupöydällä on pitkät ja ylpeät perinteet. Västerbottenin joulupöytä on tunnettu laajalti kautta koko Ruotsin, ja niinikään tunnettu ja arvostettu ravintoloitsija Håkan Lundgren takaa hyvänmakuisen joulupöydän, jossa pääsemme maistamaan runsaasti erikoisuuksia.

Nautinnollista jouluateriaa - Anna jokaisen maun hivellä aistejasi

Lautanen 1
Aloita silleillä ja silakoilla, Västerbottenin juustoa rieskapalalla tai Kågekakulla. Syö sopiva määrä silliä, sillä lisää on tulossa…

Lautanen 2
Maista kalaa, säilöttyä-, graavia- sekä kylmäsavulohta, savustettua siikaa ja mätiä.

Lautanen 3
Kylmää lihaa, leppälastuilla savustettua kalkkunaa, talon lihahyytelöä, ankka- ja kanapateeta, aitoa kermamaksapasteijaa, sudentassupateeta ja savustettuja herkkuja…

Lautanen 4
Vähän tuhdimpaa ruokaa löydät pikkulämpimistä – Uumajan maukkaimmat lihapullat, Janssonin kiusaus, Talon kylkiluut, munakasta hummerimuhennoksen kera, lipeäkalaa ja miksipäs ei myös dipaten.

Lautanen 5
Juustolajitelma keksien kera.

Lautanen 6
Lopuksi vähän makeaa ja suussa sulavaa.


Taustatietoja tapahtumasta
Kunnianosoitus The Eaglesille:
Viihteestä vastaa Dollan & Friends, yhtye tulkitsee yhtä 1970 luvun kuuluisinpia bändejä ”The Eagles”. Illan aikana saamme kuulla monia unohtumattomia ”helmiä” heidän musiikkiaarteistaan. Kukapa ei muistaisi hittejä, kuten Hotel California? tai Desperado ja Ota rauhallisesti? Dollan & Friends on onnistuneesti kiertänyt maailmaa showsa kanssa ja illat ovat olleet loppuunmyyty. Heidän showstaan on tullut niin suosittu, että monet kaupungit ovat usein toivoneet ylimääräisiä konsertteja. Yhtye koostuu ammattimuusikoista, joiden musiikkityyli ja menneisyys ovat erilaisia. Yhtyeen jäsenet ovat: Patrick Linman, Tomas Fant, Henrik Berg, Eddie Österåker, Stefan Broqvist ja Johan Hedman. Kuorolaulu on yhtyeen vahva puoli ja monien mielestä bändi on samaa luokkaa, kuin alkuperäinen.

Patrick Linman:
Ehkä parhaiten tunnettu kaikista Dollan & Friends on bändin laulaja Patrick Linman. Aiemmin tänä vuonna frontman osallistui menestyksekkäästi Voice of Finland -kilpailuun, ennen kuin kilpailu peruttiin pandemian vuoksi. Patrick voitti karaokefestivaalin Oliver’s Innissä Vaasassa 22-vuotiaana. Menestys kannusti ja hän levytti pian ensimmäisen albuuminsa. Vuodesta 1995 hän on ollut musiikin kokopäivätyöläinen ja hänestä on kehittynyt monipuolinen ja lahjakas trubaduuri, johtaja, lauluntekijä ja bändiartisti. Patrik Lindman on myös tullut tunnetuksi André Linmanin isänä, lahjakas ”Vaasanpoika”, joka sai kansainvälisen läpimurtonsa heavy metal -yhtye Sturm und Drangin kanssa. Nyt saamme nauttia Patrickin ääniresursseista konsertin aikana, ilta, jossa hän ja hänen ystävänsä Dollan & Friendsissä kunnioittavat Eaglesia. Patrick Linman tulkitsee Don Henleyä, paremmin kuin hän itse!

Håkan Lundgren:
Håkan on Uumajan tunnetuin ravintoloitsija, joka monina vuosina isännöi menestyksellistä ravantola Sävargårdenia. Ravintolan joulupöytä oli Lundgrenin aikanna laajalti tunnettu. Nyt Kokkolalaiset voivat uudestaan kokea kuuluisan Västerbottenin joulupöydän. Joulupöydän tarjottavat on valmistettu ainoastaan laadukkaista raaka-aineista ja päivällistä nautataan pitkään, valistaa Lundgren.

Tervetuloa pöytään!

Västebottenin Joulupöytä
Västebottenin Joulupöytä

Dollan & Friends
Dollan & Friends

Patrick Linman
Patrick Linman

Håkan Lundgren
Håkan LundgrenTekstisi tulee tähän.


matkailu

Sivun alkuun