Mene sisältöön

Navigaatio

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä tarjolla on avoimia työtehtäviä seuraavasti:

Hae töihin merellisen Kokkolan kesään!

KANSIMIES
m/s Jenny ja Tankarin saari

Astu laivaan! Haemme rautaisia asiakaspalvelun ammattilaisia kansimieheksi m/s Jennylle, joka hoitaa reittiliikennettä Kokkolasta Tankarin saarelle ja Köpmanholmeniin, sekä tilausliikennettä saaristoon. Kansimiehet työskentelevät aluksen päällikön alaisuudessa ja vastaavat osaltaan myös asiakkaiden turvallisuudesta. Työ sisältää myös opastukset Tankarin saarella ja muita asiakaspalvelutehtäviä.

Odotamme sinulta:
- kiinnostusta merellä työskentelyyn
- asiakaspalvelu- ja myyntityöasennetta
- asiakaspalvelu kahdella kotimaisella ja englannin kielellä.

Kansimieskoulutus järjestetään huhtikuussa. Tehtävään valittujen tulee osallistua koulutukseen, mikäli heillä ei ole aikaisempia kansimiestodistuksia (merimieslääkärin todistus, EA1-koulutus, alkusammutuskoulutus, käytännön praktiikka laivalla).

Lue lisää: www.visitkokkola.fi
Työnantaja: Kokkolan Matkailu Oy
Lisätietoja työn sisällöstä, koulutusvaatimuksista jne. antaa:
- aluksen päällikkö Jari Sundbäck (044 7809 138, jari.sundback@kokkola.fi).
- muut työsuhteeseen liittyvät asiat: hallituksen pj Jonne Sandberg (044 780 9093, jonne.sandberg@kokkola.fi)
Hakuaika: 5.2. – 8.3.2019
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Työ alkaa: toukokuussa 2019 
Työn kesto: 3-6 kk
Työaika: kokoaikatyö, sesongin ja aikataulun mukaan

Hakuaika päättyy 8.3.2019
Täytä hakemuksesi osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Käsittelemme hakemukset ja kutsumme haastatteluun maaliskuun loppuun mennessä.

-----------------------

TOIMITUSJOHTAJA
Kokkolan Matkailu Oy


Haemme uudeksi toimitusjohtajaksi vahvaa matkailuosaajaa. 
Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta, ja erinomaiset yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto, laajat matkailualan verkostot ja osaamista markkinoinnin ja myynnin saralla. Pystyt toimimaan sujuvasti suomen, ruotsin ja englannin kielillä. Sinulla on asiakaslähtöinen toimintatapa. Osallistut myös alueelliseen matkailuelinkeinon kehittämiseen, ja teet yhteistyötä kaupunkimarkkinoinnin kanssa. Arvostamme kunnallisen osakeyhtiön toimintaympäristön tuntemusta sekä HHJ-tutkintoa. 

Kiinnostuitko? 
Täytä hakemus Kuntarekryssä (www.kuntarekry.fi) 28.2.2019 mennessä, ja vakuuta meidät! Toivomme Sinun pystyvän aloittamaan tehtävässä touko-kesäkuun aikana. 
Lisätietoja antaa Kokkolan Matkailu Oy:n hallituksen pj. Jonne Sandberg 044 780 9093

-----------------------

Haemme Kokkolan Matkailun kesäsesonkiin
MATKAILUNEUVOJIA

Kesätyöntekijämme jalkautuvat Kokkolan matkailukohteisiin, hotelleihin ja tapahtumiin neuvomaan ja opastamaan niin koti- kuin ulkomaisia matkailijoita. Autat matkailijoita ja paikallisia löytämään kaupungin nähtävyydet, kiehtovat kohteet, ravintolat, maisemat ja tunnelmat, myyt lippuja M/S Jennyn risteilyille ja toimit Kokkolan kasvoina vieraillemme. 

Työ liikkuvana matkailuneuvojana edellyttää hyvää Kokkola-tietämystä ja taitoa tunnistaa asiakkaan tarpeet. Olet rohkea ja ulospäinsuuntautunut, ja sinun on helppo lähestyä ihmisiä. Tulet asiakaskohtaamissa sujuvasti toimeen suomen, ruotsin ja englannin kielillä, muu kielitaito on plussaa. Käytät näppärästi sähköisiä myyntijärjestelmiä, ja osallistut myös mm. somepäivittämiseen. 

Työ ajoittuu kesä – elokuulle, lisäksi edellytämme osallistumista toukokuun lopulla palkallisiin koulutuspäiviin. Työajat vaihtelevat sesongin aikana, ja työtä tehdään sekä ulkona että sisätiloissa.  Kohteiden ja tapahtumapaikkojen välillä matkailuneuvojat liikkuvat kävellen ja pyöräillen.


Noudatamme KV-TESin yleistyöaikaa, työvuoroja on sekä arkena että viikonloppuisin. Tehtävän palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.


Lisätietoja tourism@visitkokkola.fi
Täytä hakemus: www.kuntarekry.fi (hakuavain KOK-05-2-19)
Haku päättyy 17.3.2019

Työsuhteiden ajat:
20.5. – elokuu, sopimuksen mukaan
10.6. – elokuu, sopimuksen mukaan

---------------------------Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Sivun alkuun