Mene sisältöön

Navigaatio

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä tarjolla on avoimia työtehtäviä seuraavasti:

KANSIMIES
m/s Jenny ja Tankarin saari

Työ tapahtuu saaristoristeilyalus m/s Jennyllä, jolla hoidetaan reittiliikennettä Tankarin saarelle, Köpmanholmeniin sekä tilausliikennettä saaristoon. Saarella hoidamme opastukset ja autamme asiakaspalvelussa. Kansimies on aluksen päällikön oikean käsi ja vastaa osaltaan asiakkaiden turvallisuudesta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää seuraavaa:
- kiinnostusta merellä työskentelyyn
- asiakaspalvelu- ja myyntityöasennetta
- asiakaspalvelu kahdella kotimaisella ja englannin kielellä.

Kansimieheltä vaadittava koulutus annetaan huhtikuussa ja siihen tulee osallistua ellei aikaisempia kansimiestodistuksia ole esittää. Kansimieskoulutuksen saaneella tulee olla esittää seuraavat todistukset: merimieslääkärin todistus, EA1-koulutus, alkusammutuskoulutus, käytännön praktiikka laivalla.

Palkkaus sopimuksen mukaan.
Työ alkaa toukokuussa 2018 ja työn kesto on 3-6kk.
Työaika on kokoaikatyötä sesongin ja aikataulun mukaan.

Hakuaika päättyy 20.3.2018.
Toimita hakemuksesi osoitteeseen maija-stina.sundstrom@kokkola.fi tai Kokkolan Matkailuun, Tehtaankatu 3-5 (kauppakeskus Chydenia).

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaska Pensaari, jaska.pensaari@kokkola.fi tai 040 5576 295.- - - - - - - - - - - - -


HAEMME YRITTÄJÄÄ KOKKOLAN MERIPUISTON TERMINAALIKIOSKIIN
 

Kokkolan Meripuisto toimii upeana virkistysalueena, tarjoten mahdollisuuksia uintiin, pelailuun, merellisiin aktiviteetteihin tai vain rantalomailuun lähellä kaupungin keskustaa. Meripuistosta lähtevät myös risteilyt saaristoon ja Tankarin majakkasaarelle ja siellä sijaitsee myös kaupungin keskustaa lähinnä oleva uimaranta aivan Terminaalirakennuksen vieressä (etäisyys Meripuistosta keskustaan on n. 2,5 km).

Nyt haemme Meripuiston Terminaalikioskiin yrittäjää vastaamaan terminaalin palvelutarjonnan toteutuksesta kahdelle (2) kesäsesongin toimintakaudelle 2018-2019. Ajallisesti kesäsesonki tarkoittaa kesäkuun alusta elokuun loppuun olevaa ajanjaksoa, mutta mahdollista on myös jatkaa toimintaa ajanjakson ulkopuolellakin erikseen sovittaessa.

Meripuiston Terminaalirakennus toimii alueen tukikohtana, jossa sijaitsevat alueen kioski- ja kahvilapalvelut, saaristoliikenteen lipunmyynti, uimarannan uimavalvonta ja yleiset wc:t, jotka ovat avoinna terminaalin avoinnaoloaikoina. Terminaalin edustalla on runsaasti paikoitustilaa ajoneuvoille. Kohteen tarkempi osoite on Meritie 7 ja kohteen sijainti selviää tästä linkistä.

Kohteessa tulevan yrittäjän tulee pystyä tarjoamaan vähintään kioski-kahvilapalvelut sekä toimimaan laivaterminaalipalveluiden välittäjänä myyden m/s Jennyn laivalippuja, matkamuistoja, ateriakuponkeja Tankarin saarelle ja samalla antaen yleistä matkailuneuvontaa. Yrittäjä myös vastaa vuokrattavien tilojen siivouksesta. Laivalippujen myynti, joka tapahtuu kioski-kahvilan kautta vähintään 1 tunti ennen laivan lähtöä, on edellytys sopimukselle. Toiminnan pitää olla sujuvaa, jotta operaatio laivan lähdön ja saapumisen ympärillä menee nopeasti ja tehokkaasti. Yrittäjä sitoutuu maksamaan kohteen käytöstä vuokraa.

Lähetä oma toimintasuunnitelmasi kohteen palveluiden tuottamisesta ke 21.2.2018 mennessä sähköpostilla jaska.pensaari@kokkola.fi tai postitse Kokkolan Matkailu Oy, Tehtaankatu 3-5, 67100 Kokkola.

Lisätietoja tarkemmista sopimusteknisistä asioista, maksuista ja ehdoista antaa:
Jaska Pensaari, toimitusjohtaja, Kokkolan Matkailu Oy
puh. 040 557 6295, jaska.pensaari@kokkola.fi.Toimintavuosi 2017:


Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Sivun alkuun