Mene sisältöön

Navigaatio

Köpmanholmen


Koe monivivahteinen saaristo kahden kunnan välillä. Kaunis merireitti kulkee pitkälti sisäsaaristossa Nappaa pyörä mukaan ja polje toinen suunta takaisin tai juokse. Matkaa kertyy noin puolimaratonin verran. Köpmanholmenilta löytyvät kahvila, tilausravintola, kokoustila, maankohoamisnäyttely ja tietenkin luonnon suoma rauha.

M/S Jenny liikennöi saaristoreittiä Kokkola-Luoto-Kokkola aikataulun mukaisesti.
Hinta: Aikuinen 20€, lapsi (4-15v.) 10€, perhe (2aik.+2≤15v. lasta) 45€. Pyörän kuljetus 2€.


Ajo-ohje Köpmanholmeniin mantereen kautta:
Tieltä nr 749 käännytään Eugmon Västerby-tielle ja noin 3 km jälkeen käännytään oikealle Sonamontielle. Tämän jälkeen ajetaan näin 3 km kunnes vettä näkyy. Sonamon venesataman kohdalla käännytään oikealle ja tämä tie vie Köpmanholmenin paikoituslaueelle ja soituvenesatamaan.

Lyhyt noin 300 metrin pituinen venematka vie vierailijat Köpmanholmeniin, joko M/S Wilmalla tai soutuveneellä. Takisvene M/S Wilma liikennöi tilauksesta Sonamon soutuvenesatamasta ja kyytiin mahtuu myös pyöriä. Laiturilla on puhelin. Nostamalla kuulokkeen yhdistyt suoraan veneenkuljettajalle. Venematka on maksuton. Sonamon soutuvenesatamassa olevat soutuveneet ovat kävijöiden vapaassa käytössä. Laiturilta löytyy myös lainattavia pelastusliivejä. Köpmanholmenin ravintola (kesäisin) 
puh. 06 7282 509
Kehityskoordinaattori puh. 044 7217 329
e-mail: kopmanholmen@larsmo.fi
www.kopmanholmen.fi

Online
Osta liput netistä! Muista ottaa mukaasi QR-koodi ja mahdollinen varausvahvistus. HUOM! Köpmanholmenilla ei lipunmyyntiä

Köpmanholmen

Köpmanholmen


Tekstisi tulee tähän.


matkailu

Sivun alkuun