Mene sisältöön

Navigaatio

Meripuisto palvelee

Meripuisto toimii upeana virkistysalueena, tarjoten mahdollisuuksia uintiin, pelailuun, merellisiin aktiviteetteihin tai vain rantalomailuun. Meripuistosta lähtevät myös risteilyt saaristoon ja Tankarin majakkasaarelle. Lisää aktiviteetteja tarjoaa myös alueen vieressä sijaitseva Kokkola Camping.

Terminaali

M/S Jennyn lähtöterminaali sijaitsee Kokkolan pohjoispuolella upealla Meripuiston alueella, osoitteessa Meritie 7. Tarkempi sijainti löytyy alla olevasta kartasta, karttaa voi zoomata +/- -näppäimistä kartan oikeasta alareunasta.

M/S Jennyn risteilylippujen myynti avautuu terminaalirakennuksessa 1 tunti ennen risteilyn lähtöaikaa.

Terminaalirakennuksen vieressä sijaitsee ravintola Burger Village. Burger Village on aivan uudentyyppinen ravintolakonsepti Kokkolassa. 

Varsinaisessa terminaalirakennuksessa toimivat Meripuiston kioski, laivalippujen lipunmyynti, uimarannan uimavalvonta sekä yleiset wc:t, jotka ovat avoinna terminaalin avoinnaoloaikoina. Kioskissa on tarjolla makeaa jäätelöä ja matkailuesitteitä Kokkolasta ja majakkasaari Tankarista. Terminaalin edustalla on runsaasti paikoitustilaa ajoneuvoille. Lisäksi kaupungin keskustaa lähinnä oleva uimaranta sijaitsee Terminaali-kioskin vieressä, etäisyys keskustaan n. 2,5 km.


Burger Village
Meritie 7
www.burgervillage.fiBurger Village
Tekstisi tulee tähän.

matkailu

Sivun alkuun