Mene sisältöön

Navigaatio

Majoitu Tankarissa

Aitoon ja alkuperäiseen saaristolaiselämään pääsee tutustumaan yöpymällä Tankarin saaren vierasmajassa, Majakkamestarin talossa tai vaihtoehtoisesti saaren vanhassa luotsiasemassa jossa nykyisin sijaitsee Tankar Inn. Tankar Inn toimii kesän aikana myös kansainvälisenä retkeilyhostellina (HI). Valitse kohteesi seuraavista ja tee varaus online-palvelussamme tai myyntipalveluumme. 


Majatalo Tankar Inn
Luotsiasemarakennuksessa sijaitseva pieni majatalotyyppinen majoituspaikka, jossa 8 kpl 2 hh. Yhteiset suihku-, WC-, keittiö- ja oleskelutilat. Oleskelutilat on muunneltavissa kokoustilaksi (kokoustila Pilotti). Mahdollisuus yöpymiseen myös talvikaudella. Hostel Tankar Inn kuuluu kansainväliseen hostellijärjestöön (HI-ketju). Luotsiaseman sauna majoittujien käytössä. 
Hinta: 95€/2hh ja 70€/ 1hh, sis. alv 10%, liinavaatteet.
HI-Hostels hinta 85,50€/2hh/ yö.
Lisämaksusta: Aamiainen Tankar Cafén aukioloaikoina 10€, lapset (4-12v) 5€. 

Majoittua voi myös Tankar Inn´n (Luotsiasema)  korkeimmassa kohdassa - Tornissa, josta avautuvat kauniit näköalat joka ilmansuuntaan.
Hinta: 145€/2hh/vrk, sis. liinavaatteet. 

Majakkamestarin talo
Yövy majakan juurella vanhan majakka-yhdyskunnan ytimessä. Sisältää patjat, tyynyt ja peitot. Varustus: jääkaappi-pakastin, keittolevy, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin (huom! juomavesi Tankar Cafésta). Muista ottaa mukaan kertakäyttöastiat ja -aterimet sekä liinavaatteet tai makupussi. Majakkamestarin talossa on 6 hh, 2 x 5hh, 4 hh sekä kokoustila 14 hengelle.
Hinta: 90€/huone, alv 10%.
Lisämaksusta: Liinavaatteet 10 €, aamiainen Tankar Cafén aukioloaikoina 10 € lapset (4-12v) 5€.

Vierasmaja
Vierasmajassa on tilaa 4-8 hengelle. Kohteessa on 4 kpl 110 cm leveää sänkyä (huom. kaksi yläpetiä). Sängyissä patjat, tyynyt ja peitot. Valittavana puu- tai sähkölämmitys. Varusteina jääkaappi, keittolevy, paistinpannu, kattila, kahvipannu,mukavuuden-haluisille mikroaaltouuni. Muista kuitenkin ottaa mukaan kertakäyttöastiat ja -aterimet, sekä liinavaatteet tai makuupussi. Vierasmaja on siirretty Tankariin Öjasta ja se oli ensimmäinen vanhoista saareen siirretyistä rakennuksista. 
Hinta: 100€/ 8hh/ yö, omin lakanoin tai makuupussissa, alv 10%.
Lisämaksusta: Liinavaatesetti lisähintaan 10€/ hlö sisältäen lakanan, tyynyliinan, pyyhkeen, alv 24%., aamiainen Tankar Cafén aukioloaikoina  10€, lapset (4-12v) 5€.


Majoitus saarelta kätevästi Onlinesta!
Majoitus saarelta kätevästi Onlinesta!

Vaihtoehtoista majoitusta

Tankar Inn´n kahden hengen huone

Majakkamestarin talon huone 4 hengelle

Vierasmaja tarjoaa majoitusta 4-8 hengelle
Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Sivun alkuun