Mene sisältöön

Navigaatio

Majoitu Tankarissa


Aitoon ja alkuperäiseen saaristolaiselämään pääsee tutustumaan yöpymällä Tankarin saaren vierasmajassa, Majakkamestarin talossa tai vaihtoehtoisesti saaren vanhassa luotsiasemassa jossa nykyisin sijaitsee Tankar Inn. Tankar Inn toimii kesän aikana myös kansainvälisenä retkeilyhostellina (HI). 

Varaa majoitus kätevästi verkkokaupastamme.


Majatalo Tankar Inn
Majatalo Tankar Inn majakkasaaren luotsiasemalla on moderni retkeilyhostelli, jossa yövyt viihtyisissä kahden hengen huoneissa. Yöpyminen majakkasaarella on ikimuistoinen kokemus!

Majakkasaaren tunnelman koet parhaiten yöpymällä saarella. Yö saarella on ainutlaatuinen kokemus ja mielikuvitus vie vanhoihin aikoihin majakan valokeilan lipuessa pimenevässä kesäyössä. Majatalo Tankar Inn tarjoaa hyvälaatuista yöpymistä luotsiasemarakennukseen remontoiduissa kahden hengen huoneissa. Yhteiset suihku-, WC-, keittiö- ja oleskelutilat. Sauna majoittujien käytössä. Hyvin varusteltu moderni keittiö ja viihtyisät oleskelutilat ovat muunneltavissa jopa kokoustilaksi.

Koirat ovat tervetulleita meille!

Rakennuksessa 8 kpl 2 hh. Lisäpatja mahdollisuus lapselle huoneissa.

95 €/huone/vrk/2hlö
70 €/huone/vrk/1hlö

Hinta sisältää liinavaatteet. Aamupala lisämaksusta läheisessä Cafe Tankarissa.


Torni
Tee yöpymisestä elämys! Luotsiaseman torni on myös mahdollisuus vuokrata 2 hengen majoittumiseen. Ikkunoista 360 asteen näkymä kaikkiin ilman suuntiin. Huoneessa oma näköalatasanne. Tornihuoneessa on myös ilmastointi. 

145€/vrk

Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet. 

Vierasmaja
Hirsinen vanha kalamaja palvelee tunnelmallisena vierasmajana Cafe Tankarin ja sataman välittömässä läheisyydessä. Tutustu aitoon saaristolaiselämään ja anna mielikuvituksesi viedä sinut ajassa takaisin. 

Vierasmajassa on eteinen ja mökkikeittiö tuvassa, jossa 4 kpl 110 cm sänkypaikkaa kahdessa kerrossängyssä. Mahdollisuus vuokrata liinavaatteet ja pyyhe tai tuo oma makuupussi tai liinavaatteet. Läheisissä rakennuksissa ulkokäymälä ja puusauna. Rakennuksessa ei ole juoksevaa vettä, juomavesi noudettavissa Cafe Tankarista. Aamiainen Café Tankarissa lisämaksusta. Lemmikit tervetulleita!

100€/yö

Majakkamestarin talo
Yövy majakan juurella vanhan majakka-yhdyskunnan ytimessä historiallisessa hirsirakennuksessa 1800-luvulta. Majoitus sisältää myös tyynyt ja peitot. Varustus: yhteinen keittiötila, ulkohuussi ja sauna, jääkaappi-pakastin, keittolevy, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin (huom! juomavesi Tankar Cafésta). Muista ottaa mukaan kertakäyttöastiat ja -aterimet sekä liinavaatteet tai makupussi. Majakkamestarin talossa on 6 hh, 2 x 5hh, 4 hh sekä kokoustila 14 hengelle.TOISTAISEKSI EI VARATTAVISSA.

Tankar Inn
Tankar Inn

Tankar Inn Tornihuone
Tankar Inn Tornihuone
Tankar Inn
Tankar Inn

Tankar Inn
Tankar Inn

 

Tankar Inn
Tankar Inn

Vierasmaja
Vierasmaja

Vierasmaja
Vierasmaja
Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Sivun alkuun