Mene sisältöön

Navigaatio

Palvelut saarella

Tämän päivän Tankar on monipuolinen matkailukohde, joka tarjoaa kiireettömälle katsojalle unohtumattomia luontokokemuksia ja otteita vanhasta saaristolaiselämästä. Sujuvat liikenneyhteydet M/S Jennyn kannella tuovat oman lisänsä tähän runsaaseen palvelutarjontaan, jota vierailija voi kokea valitessaan retkikohteeksi majakkasaari Tankarin. Näin siis jo laivamatkalla Tankariin voit rentoutua ja nauttia saaristolaispäivän tunnelmasta, maukkaasta saaristolaisruoasta ja raikkaista merituulista. 

Opastettu kiertokävely
Laivan kansimiehet pitävät opastetun saarikierroksen laivan saavuttua satamaan. Opastus kuuluu risteilylipun hintaan.

Majoitus
Majoitusten osalla vieralijaa palvelee saaren kahvila-ravintola Tankar Café. Kahvilan avoinnaoloajat voi tarkistaa tästä.

Ruokailu
Café Tankarissa on mahdollista nauttia kalakeittoateria. Tilauksesta myös muita aterioita. Kats. hinnasto täältä.Sauna 
Saarella on mahdollisuus saunomiseen. Tankar Innin yhteydessä on sähkösauna, joka on majoittujien käytettävissä. Saarella on myös puusauna, joka on varattavissa perhekohtaisesti tuntiveloituksella 20€/tunti. Puusaunan vuokrauksesta vastaa Café Tankar. 

Tiedustele tarkemmin 041 545 3432 tai tankarinkahvila@gmail.com. Pyyheliinat lisähintaan 5 €/kpl!

Kokous/ kokous & sauna Luotsiaseman Pilotissa tai Luotsiaseman Tornissa
Entisen Luotsiaseman olohuonemaisessa kokoustila Pilotissa voit järjestää kokouksen (max 20 hlöä). Kokouksen yhteyteen on mahdollista yhdistää myös saunomisen. Hinta 100€/ 1. tunti, seur. tunnit á 40€.

Luotsiaseman Torni muuntuu myös kokouskäyttöön (max 10 hlöä). Hinta 100€/ 1. tunti, seur. tunnit á 40€.

Pilotti ja Torni kokouskäyttöön yhteishintaan 150€/ 1. tunti, seur. tunnit á 60€.


Venesatama
Venesataman laitureissa 15 venepaikkaa, syväys 3m. Halutessasi voit varmistaa paikkatilanteen puh. 041 545 3432. Satamamaksut/ venekunta 15€/ yö (klo 22-06) ilman sähköä ja 20€/ yö sähköllä. Maksu Café Tankariin.

Tankarin kirkko hää- tai hartaushetkiin
Tankarin kirkossa (1754) on mahdollista järjestää hartaushetkiä tai jopa pienimuotoisia konsertteja ja vihkitilaisuuksia. Kirkkoon mahtuu n. 80 henkilöä. Varaukset Kokkolan Matkailun myyntipalvelusta, puh. 044 7809 713. Mikäli tilaisuuteen tarvitaan pappia, varaus tulee tehdä suoraan seurakunnalta.

Liikuntarajoitteiset
Osa saaren pitkospuista on mitoitettu pyörätuolin käyttäjille. Saaressa on myös inva-wc.

Wc ja jätteenkeräyspiste
Saarella venesataman tuntumassa sijaitsevat wc-rakennus sekä keskitetty jätteenkeräyspiste.

Lemmikkieläimet
Tankarin majakkasaarelle ovat myös lemmikkieläimet tervetulleita. Ne tulee kuitenkin pitää kytkettyinä. Myös majoitustiloihin saa tuoda lemmikin mukanaan.Palveluja moneen tarpeeseen

Kokousta Tornissa!
Kokousta Tornissa!

Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Sivun alkuun