Mene sisältöön

Navigaatio

Syö & juo 

Café Tankar
Saaren kahvila-ravintola Café Tankar palvelee 20.5.-11.8.2019 maanantaisin klo 17-22 ja muina päivinä klo 09-22. 12.8.-1.9. maanantaisin klo 17-20, tiistaista torstaihin klo 10-20, perjantaina ja lauantaina klo 09-22 ja sunnuntaina klo 09-20. Syyskuussa palvelemme tilauksesta. Muutokset mahdollisia. Tarkista Café Tankarin aukioloajat facebookista/tankarinkesäkahvila. Tankar Cafén ruokailuvaihtoehdot ja kokoustarjoilut löydät täältä.

Kahvila-ravintolassa on m/s Jennyn kulkupäivillä tarjolla runsas kalakeittoateria saaristolaisleipineen ja jälkiruokineen. Muina päivinä kannattaa ruokailusta sopia etukäteen. Lisäksi jäätelöä, karkkia, juomaa (virvoitusjuomat, oluet ja siiderit), pientä suolaista ja makeaa välipalaa. Tarjoiluja myös tilauksesta. Café Tankar toimii myös vierailijoiden tukikohtana, josta voi tilata ja varata saaren palveluita. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Visa Electron, Visa ja MasterCard. Kahvilarakennus pystytettiin alunperin 1800-luvulla Långön kylään Öjaan, mistä se on siirretty Tankariin.
Yhteys puhelimitse 041 545 3432, e-mail: tankarinkahvila@gmail.com

Ms Jenny
M/s Jennyllä on mahdollisuus myös ruokailuun aina aamiaisesta juhlaillalliseen saakka. Klikkaa tästä vaihtoehtoihimme.

Grillikatos
Grillikatoksessa paistat mukavasti vaikkapa eväsmakkarat samalla nauttien kauniista merinäköalasta. Saaren ravintolasta voi ostaa retkimakkarat omiin tarpeisiin.

Savustusuunit
Rannan savustusuuneissa savustat omatoimisesti tai kahvilan väen avustuksella kalat ja lihat.

Hinnasto
Lohikeittoateria      
- aikuinen   16 €
- lapsi (4-12v.)     7 €
Aamiainen      
- aikuinen   10 €
- lapsi (4-12)        5 €
Tankar Café

Tankarin savukalaa
Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Sivun alkuun