Mene sisältöön

Navigaatio

Purjehduskausi 2020

Aikataulut & hinnat varauskalenterista

M/S Jenny liikennöi kesän 2020 reittiliikennettä Tankariin ja Köpmanholmeniin. Liikennöinti on joukkoliikennettä ja noudatamme THL:n sille antamaa ohjeistusta. Hygienia ohjeistus ja liikennöinti suunnitellaan huolellisesti aluksen päällikön ja kansimiesten kanssa parhaiten toimivaksi M/S Jennyn olosuhteisiin. Matkustajien ja henkilökunnan turvallisuus on laivalla tärkein asia myös normaaliolosuhteissa.

Reittiliikenne Tankariin on parhaillaan käynnissä, osta liput: shop.visitkokkola.fi 
Matka Tankariin kestää yhteen suuntaan n. 1,5 tuntia ja tavallinen Tankarissa oloaika on 2 tuntia. 

M/S Jennyllä matkustetaan Köpmanholmeniin heinäkuun joka torstai. Suositulle Köpmanholmenin laiva-pyörä-reitille voit ottaa pyörän mukaan ja pyöräillä joko meno- tai paluumatkan. Huippusuosittu!

Matkustamme turvallisesti yhdessä
Varaa paikkasi ennakkoon. Jokaiselle vuorolle on rajoitetusti paikkoja myynnissä, jotta laivalla ei synny ruuhkaa ja etäisyydet säilyvät seurueiden välillä. Kun olet ostanut lipun niin pystymme myös tiedottamaan sinua heti mahdollisista aikataulumuutoksista, jos vallitseva tilanne sitä edellyttää.

Tulethan laivalle vain täysin terveenä! Myös matkustajilla on vastuu noudattaa vallitsevia ohjeita koskien käsihygieniaa, yskimisohjeita ja lähikontaktien välttämistä. Sallimme joustavan varausten siirron toiseen ajankohtaan, jotta oireisena ei matkusteta.

Siivoamme tilojamme tehostetusti desinfioivilla puhdistusaineilla ja desinfiointilaitteella. Huolehdithan omalta osaltasi yskimishygieniasta koko matkan ajan, myös ulkokansilla. Vältä myös ylimääräistä pintojen koskettelua.

Pesethän kädet ja käytät käsidesipisteitä.

Joustavat lippuvaraukset. Jääthän kotiin, jos sinä tai joku matkaseurueestasi on oireinen. Lippujen vaihto onnistuu puhelimitse.

Laivan ravintola on suljettu kesän 2020, M/S Jennyssä palvelee kioski.

ms Jenny
Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Sivun alkuun