Mene sisältöön

Navigaatio

Ms Jenny

Ms Jenny
Hollannissa Foxholin telakalla vuonna 1978 valmistunut m/s Jenny kuuluu Suomen suurimpiin saaristoristeilijöihin. 177-paikkainen laiva on erittäin viihtyisä niin sisältä kuin ulkoa.

Aluksen pituus                    30 m
Leveys6 m
Uppouma128 btk
Moottoriteho2 x 127 hv
Miehistö 3 hlöä
Matkustajamäärä 177 hlöä  

Salonki ja ravintolapalvelut
Tunnelmallisessa salongissa on 74 pöytäpaikkaa. Tila on jaettavissa verhoilla kahdeksi pienemmäksi tilaksi. M/s Jennyn Café & Bar (A-oikeudet) palvelee koko merimatkan ajan. Tarjolla on pientä suolapalaa ja makeita herkkuja. Maista aitoa laivakaffia tai kokeile laivan omia nimikkodrinkkejä. Viileän jäätelöaltaan uumenista löytyy myös kesän kuumimmat jäätelöuutuudet. Salongissa voi tanssia aaltojen tahdissa ja juhlien aiheet voivat olla vaikkapa häät tai syntymäpäivät.

Aikatauluvuoroilla ruokailut tapahtuvat pääsääntöisesti majakkasaari Tankarin Caféssa. Tankarin Cafessa voit nauttia myös herkullisesta lohikeitosta,  muistathan varata risteilyliput sekä keiton etukäteen. Tilausvuoroilla voimme räätälöidä risteilyn toiveittenne mukaisesti. Esimerkiksi m/s Jennyn illallisristeilyillä nautit noutopöydän antimista, auringon laskusta, merimaisemista ja hyvästä musiikista.

Aurinkokansi
Meri-ilmasta nautit parhaiten m/s Jennyn aurinkokannella. Aurinkokansi on 35 henkilölle. Aurinkokannelta avautuu  takuulla upeat merimaisemat. Ota aurinkorasva ja kiikarit mukaan!

Katettu kansi
Katetulla peräkannella voit toivottaa ystäväsi ja vieraasi tervetulleeksi. Peräkannella voi myös istuskella ja kuunnella lokkien ja meren kohinaa sekä unohtaa kaupungin kiireet. Aluksella on kaksi wc:tä, jotka tilakokonsa vuoksi eivät sovellu esim. pyörätuolin kanssa matkaajalle. Tankarin saaressa on inva-wc.

Kotisatamana Meripuisto
Kotisatamana m/s Jennyllä on Meripuisto, osoite on Meritie 7. Satama on aivan keskustan tuntumassa (2,5km), kauniin kävelyreitin päässä. Alueella on leirintäalue, parkkitilaa sekä suuri hiekkaranta ja hyvät uintimahdollisuudet.

Yhteystiedot
ms Jenny
Jari Sundbäck
aluksen päällikkö
puh. 044 7809 138
jari.sundback@visitkokkola.fi

ms jenny
Klikkaa kuvaa ja tutustu laivaan
Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Sivun alkuun