Mene sisältöön

Navigaatio

M/S Jenny

M/S Jenny
Hollannissa Foxholin telakalla vuonna 1978 valmistunut M/S Jenny kuuluu Suomen suurimpiin saaristoristeilijöihin. 177-paikkainen laiva on erittäin viihtyisä niin sisältä kuin ulkoa.

Aluksen pituus                    30 m
Leveys6 m
Uppouma128 btk
Moottoriteho2 x 127 hv
Miehistö 3 hlöä
Matkustajamäärä 177 hlöä  

Salonki
Tunnelmallisessa salongissa on 74 pöytäpaikkaa. Täällä voit ihailla merimaisemia sisätiloissa. Alakerroksessa sijaitsevaan salonkiin jyrkät portaat, pyydäthän tarvittaessa apua kansimiehiltä.

Aurinkokansi
Meri-ilmasta nautit parhaiten M/S Jennyn aurinkokannella. Aurinkokansi on 35 henkilölle. Aurinkokannelta avautuu  takuulla upeat merimaisemat. Ota aurinkorasva ja kiikarit mukaan!

Katettu kansi
Katetulla peräkannella voit toivottaa ystäväsi ja vieraasi tervetulleeksi. Peräkannella voi myös istuskella ja kuunnella lokkien ja meren kohinaa sekä unohtaa kaupungin kiireet. Aluksella on kaksi wc:tä, jotka tilakokonsa vuoksi eivät sovellu esim. pyörätuolin kanssa matkaajalle. Tankarin saaressa on inva-wc.

Kotisatamana Meripuisto
Kotisatamana M/S Jennyllä on Meripuisto, osoite on Meritie 7. Satama on aivan keskustan tuntumassa (2,5km), kauniin kävelyreitin päässä. Alueella on leirintäalue, ilmaista parkkitilaa sekä suuri hiekkaranta ja hyvät uintimahdollisuudet.

Yhteystiedot
M/S Jenny

puh. 040 8065075
tourism@visitkokkola.fi

ms jenny
Klikkaa kuvaa ja tutustu laivaan
Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Sivun alkuun