Mene sisältöön

Navigaatio

Yhteydet saareen - m/s Jenny

Säännöllinen reittiliikenne
Ennen vanhaan matka kaupungista Tankarin saarelle saatettiin tehdä soutamalla. Tämän päivän matkailija pääsee huomattavasti helpommalla. Saaristoristeilyt Tankarin majakkasaarelle ja saaristossa voit tehdä mukavasti m/s Jennyllä, joka liikennöi aikataulun mukaisesti läpi koko kesän.

Risteilyn lähtöpaikkana on Kokkolan Meripuiston terminaali (Kokkola Campingin vieressä), josta matka saarelle kestää puolitoista tuntia. Kts. terminaalin sijainti täältä.

Matkustaja-alus m/s Jenny
Kuljetukset majakkasaarelle hoitaa m/s Jenny. M/s Jenny on n. 30 metriä pitkä alus, joka kuljettaa ja kestittää jopa 170 henkeä. Alus on tilattavissa myös
yksityistilaisuuksiin.

Aluksen suuressa salongissa mahtuu järjestämään niin suuret perhejuhlat kuin yritysten kokoukset, PR- ja SP-tilaisuudet. Tilaa salongissa on jopa 74 juhlavieraalle. Laivalla on café/ravintola (A-oikeudet) ja tanssilattia. Aurinkokannella voi nauttia meren raikkaista tuulista ja kesäauringon lämmöstä. Tilauksesta järjestetään myös
ohjelmaa matkan ajaksi.

Aikataulut
Kesäaikana Tankariin liikennöidään säännöllisesti aikataulun mukaisesti. Tilauksesta myös muina aikoina. Lähtösatamana toimii Kokkolan Meripuiston terminaali, Meritie 7 (Vanhansatamanlahti). Risteilyt ovat hyvin suosittuja, varaathan paikkasi ajoissa! Muita yhteyksiä pienveneillä, tilauksesta, löydät täältä.

Matkalla Tankariin

Matkalla Tankariin


Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Sivun alkuun