Till innehållet

Innehållsförteckning

Säsong 2020

Tidtabeller & priser direkt i Bokningskalender

Sommaren 2020 trafikerar M/S Jenny till Tankar. Vi följer myndigheternas instruktioner. Genomförandet av trafik planeras noggrant med fartygets befäl och hygienrekommendationer anpassas att fungera i M/S Jennys förhållanden. Säkerheten för passagerare och besättning är det viktigaste ombord, även under de normala förhållandena.

Ansvarsfullt resande

Boka din plats i förväg. Vi har begränsat antalet platser i varje avgång för att undvika trängsel och möjliggöra avstånd mellan resesällskapen. När du har köpt biljetten, har vi möjligheten meddela dig angående ändringar i tidtabellen om den rådande situationen skulle ändra.

Stanna hemma om du känner dig sjuk! Ta personligt ansvar och följ de rådande riktlinjer för handhygien, hosta och undvik närkontakt. Vi tillåter ombokningar att ingen skall resa med symtom.

Vi städar båten och våra lokaler med desinfektionsmedel och effektiv desinfektionsutrustning. Vi reser tillsammans endast när vi är friska.  Också vår personal arbetar endast då de är fullt friska.

Du kan smidigt omboka din resa, det kräver bara ett telefonsamtal.

Vi håller säkerhetsavstånd till varandra. Undvik trängsel och kom ihåg säkerhetsavståndet under hela båtresan. Vi har kraftigt reducerat mängden av passagerare, så alla får plats.

Kom ihåg hand- och hosthygien under hela resan. Undvik också att i onödan vidröra ytor. Använd gärna handsprit där det erbjuds.

Båtens restaurant håller stängt 2020.

ms Jenny
Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Upp