Till innehållet

Innehållsförteckning

Ms Jenny

Ms Jenny

M/s Jenny, som färdigställdes år 1978 på Foxhols skeppsdocka i Holland, är en av Finlands största skärgårdskryssare. Det trivsamma fartyget har plats för 177 passagerare.

Fartygets längd                    30 m
Bredd6 m
Uppouma128 btk
Motor2 x 127 hk
Personal 3 prs.
Kapacitet 177 prs. 

Salongen
I den stämningsfulla salongen finns 74 bordsplatser. I salongen finns en Café & Bar som erbjuder uppfriskande drycker och delikatesser för att stilla hunger och törst. Här kan du även dansa i vågornas rytm och fira t.ex. bröllop eller födelsedag.

På de tidtabellsenliga rutterna intas måltiderna i regel i fyröns Tankar Café. I Tankar Café kan du också njuta av läcker laxsoppa. Du kommer väl ihåg att reservera kryssningsbiljetterna och soppan på förhand. På beställningsturer kan kryssningen skräddarsys enligt önskemål. T.ex. på m/s Jennys middagskryssningar kan du njuta av en god buffé, solnedgång, havsutsikt och bra musik.

Soldäck
Du njuter bäst av den friska havsluften och vackra vyer på m/s Jennys soldäck, där det finns plats för 35 personer. Ta med dig solkräm och kikare! Du njuter bäst av den friska havsluften och vackra vyer på m/s Jennys soldäck, där det finns plats för 35 personer. Ta med dig solkräm och kikare!

Täckt däck
På det täckta bakre däcket kan du välkomna vänner och gäster. Där kan du också bara sitta och lyssna till måsarnas skrin och havets brus och helt glömma stadens brådska. Fartyget har två toaletter på det här däcket, men dom passar inte för handikappade kunder. På fyrö Tankar finns en inva-wc.

Karleby Passagerarhamn
Som hemmahamn för m/s Jenny fungerar Kokkola Camping. Hamnen som togs i bruk 2005 ligger endast en kort, vacker promenad från stadens centrum. På området finns parkeringsplats samt en stor sandstrand med goda möjligheter att ta sig ett dopp.


Kontaktuppgifter - ms Jenny
Jari Sundbäck
fartygets befälhavare
Tfn +358 44 7809 138
jari.sundback@visitkokkola.fi

ms jenny
Klicka på bilden för större bildTekstisi tulee tähän.
matkailu

Upp