Till innehållet

Innehållsförteckning

M/S Jenny

M/S Jenny

M/S Jenny, som färdigställdes år 1978 på Foxhols skeppsdocka i Holland, är en av Finlands största skärgårdskryssare. Det trivsamma fartyget har plats för 177 passagerare.

Fartygets längd                    30 m
Bredd6 m
Uppouma128 btk
Motor2 x 127 hk
Personal 3 prs.
Kapacitet 177 prs. 

Salongen
I båtens salong finns 74 bordplatser. Här kan du njuta av havsutsikten skyddat från vinden. Till salongen leder branta trappor, vid behov fråga assistans från personalen.

Soldäck
Du njuter bäst av den friska havsluften och vackra vyer på M/S Jennys soldäck, där det finns plats för 35 personer. Ta med dig solkräm och kikare! Du njuter bäst av den friska havsluften och vackra vyer på M/S Jennys soldäck, där det finns plats för 35 personer. Ta med dig solkräm och kikare!

Täckt däck
På det täckta bakre däcket kan du välkomna vänner och gäster. Där kan du också bara sitta och lyssna till måsarnas skrin och havets brus och helt glömma stadens brådska. Fartyget har två toaletter på det här däcket, men dom passar inte för handikappade kunder. På fyrö Tankar finns en inva-wc.

Karleby Passagerarhamn
Som hemmahamn för M/S Jenny fungerar Kokkola Camping. Hamnen som togs i bruk 2005 ligger endast en kort, vacker promenad från stadens centrum. På området finns gratis parkeringsplats samt en stor sandstrand med goda möjligheter att ta sig ett dopp.


Kontaktuppgifter - M/S Jenny


Tfn +358 40 8065075
tourism@visitkokkola.fi

ms jenny
Klicka på bilden för större bildTekstisi tulee tähän.
matkailu

Upp