Till innehållet

Innehållsförteckning

Tjänster på båten

Ms Jenny

Företagstillställningar och kryssningar för grupper
Kom med din grupp på en kryssning i vackra 7 Broars Skärgård och njut av smakupplevelserna och de vackra vyerna. Eller vad sägs om den historiska fyrön Tankar eller bara en kort kryssning i skärgården? M/s Jenny lämpar sig väl för t.ex. kund- och personaltillställningar, tyky-dagar, möten och kvällsfester. Överraska din grupp med en morgonpalaver ute till havs.

Bröllop
M/s Jenny är ett populärt ställe att fira bröllop på. Oberoende av om det är solig midsommar eller en stämningsfull augustikväll blir Er fest garanterat oförglömlig. Vigseln kan äga rum på fartygets däck eller i Tankars förtjusande träkyrka från år 1754. Den lilla kyrkan har blivit allt mer populär som vigselkyrka. På fartygsdäcket kan ni skåla för brudparet och i salongen står en buffé serverad. Bröllopsvalsen spelas till takt av vågornas brus.

Soldäck
Du njuter bäst av den friska havsluften och vackra vyer på m/s Jennys soldäck, där det finns plats för 35 personer. Ta med dig solkräm och kikare! Du njuter bäst av den friska havsluften och vackra vyer på m/s Jennys soldäck, där det finns plats för 35 personer. Ta med dig solkräm och kikare!

Täckt däck
På det täckta bakre däcket kan du välkomna vänner och gäster. Där kan du också bara sitta och lyssna till måsarnas skrin och havets brus och helt glömma stadens brådska. Fartyget har två toaletter på det här däcket, men dom passar inte för handikappade kunder. På fyrö Tankar finns en inva-wc. 

Salongen
I den stämningsfulla salongen finns 74 bordsplatser, vid behov kan en del tilläggsplatser iordningställas. I salongen finns en Café & Bar som erbjuder uppfriskande drycker och delikatesser för att stilla hunger och törst. Här kan du även dansa i vågornas rytm och fira t.ex. bröllop eller födelsedag.

På de tidtabellsenliga rutterna intas måltiderna i regel i fyröns Tankar Café. I Tankar Café kan du också njuta av läcker laxsoppa. Du kommer väl ihåg att reservera kryssningsbiljetterna och soppan på förhand. På beställningsturer kan kryssningen skräddarsys enligt önskemål. T.ex. på m/s Jennys middagskryssningar kan du njuta av en god buffé, solnedgång, havsutsikt och bra musik.

Wc
Fartygets wc-utrymmen finns på samma däck som man stiger ombord. På grund av storleken och trösklar lämpar sig inte utrymmena för alla personer med funktionsnedsättning.

Sällskapsdjur
Sällskapsdjur är välkomna ombord. De måste dock hållas kopplade under hela kryssningen. 

Slut avtal vid havet
Slut avtal vid havet

Lunch på vågor
Lunch på vågor


Ms Jenny
Ms Jenny


Salongen på ms Jenny
Salongen på ms Jenny

Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Upp