Till innehållet

Innehållsförteckning

Tjänster på båten

Restaurangtjänster
Under säsong 2020 måste restaurangen på M/S Jenny hålla stängt. Dessvärre är det inte möjligt att driva restaurangen i båtmiljö under de gällande restriktionerna. Vi beklagar omständigheterna. Båten har en kiosk.

Soldäck
Du njuter bäst av den friska havsluften och vackra vyer på M/S Jennys soldäck, där det finns plats för 35 personer. Ta med dig solkräm och kikare! Du njuter bäst av den friska havsluften och vackra vyer på M/S Jennys soldäck, där det finns plats för 35 personer. Ta med dig solkräm och kikare!

Täckt däck
På det täckta bakre däcket kan du välkomna vänner och gäster. Där kan du också bara sitta och lyssna till måsarnas skrin och havets brus och helt glömma stadens brådska. Fartyget har två toaletter på det här däcket, men dom passar inte för handikappade kunder. På fyrö Tankar finns en inva-wc. 

Salongen
I båtens salong finns 74 bordplatser. Här kan du njuta av havsutsikten skyddat från vinden. Till salongen leder branta trappor, vid behov fråga assistans från personalen.

Wc
Fartygets wc-utrymmen finns på samma däck som man stiger ombord. På grund av storleken och trösklar lämpar sig inte utrymmena för alla personer med funktionsnedsättning.

Sällskapsdjur
Sällskapsdjur är välkomna ombord. De måste dock hållas kopplade under hela kryssningen. 

Slut avtal vid havet
Slut avtal vid havet

Lunch på vågor
Lunch på vågor


Ms Jenny
Ms Jenny


Salongen på ms Jenny
Salongen på ms Jenny

Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Upp