Hyppää sisältöön

Anders-kirjastoista vihdoin kotona luettavia, kotimaisia digitaalisia aikakauslehtiä

Anders-kirjastot ovat hankkineet asiakkailleen etäkäyttöisen eMagz-palvelun, jonka kautta voi lukea kotimaisia aikakauslehtiä 1.1.2022 alkaen vaikka kotisohvalla.

eMagz-palvelussa on 20 aikakauslehteä, jotka ovat luettavissa kirjastokortilla ja pin-koodilla osoitteessa: anders.emagz.fi (linkki avautuu uuteen välilehteen). Pin-koodi on sama kuin verkkokirjastossa ja omatoimikirjastoissa, ja sen saa kirjastosta.

Palvelu toimii kaikilla yleisimmillä päätelaitteilla ja selaimilla. Myös kirjastossa täytyy kirjautua palveluun, jotta pääsee lukemaan eMagz- palvelun aikakauslehtiä.

eMagz-palvelussa lehdet ovat digitaalisina näköisversioina, täysin samassa muodossa kuin painosta ilmestyvät painetut lehdet. Lukeminen tapahtuu helposti ja vaivattomasti klikkaamalla lehden kansikuvaa ja seuraavassa ikkunassa Avaa lehti -painiketta. Mikäli lehti on toisella käyttäjällä luettavana, lehden avautumista selaimeen saattaa joutua odottamaan hetken. Lehden vapautumista voi jäädä jonottamaan.

Palvelun kautta on luettavissa seuraavat lehdet: Apu, Apu Juniori, Avotakka, Erä, ET-lehti, Kauneus & Terveys, Kodin Kuvalehti, Kotiliesi Käsityö, Kotilääkäri, Me Naiset, Meidän Talo, Mondo, Puutarhan Aarteet, SPORT, Suomen Kuvalehti (sis. TV-Maailma), Tekniikan Maailma, Taito, Tiede, Unelmien Talo & Koti ja Viherpiha.

Lisäksi Kokkolan ja Kannuksen kaupunginkirjaston sekä Toholammin kunnankirjaston asiakkailla on jatkossakin mahdollisuus lukea PressReader-palvelun digilehtiä. PressReader sisältää koti- ja ulkomaisia aikakaus- ja sanomalehtiä muun muassa Hufvudstadsbladet, Svenska Dagbladet, Aftonbladet, The Independent, The Guardian, Vogue, Daily Mail, The Week, OK!.

Myös PressReaderiin kirjaudutaan kirjastokortilla ja pin-koodilla. Voit lukea lehtiä joko selaimessa tai mobiilisovelluksella.

Molemmat lehtipalvelut löytyvät Anders-verkkokirjastosta Sisältöjä-välilehdeltä: anders.finna.fi/Content/ematerial (linkki avautuu uuteen välilehteen).