Hyppää sisältöön

Ihmeiden ilta – Valotaidetapahtuma 17.11.2022

Kokkolan lasten ja nuorten kuvataidekoulu järjestää kaikille avoimen valotaidetapahtuman torstaina 17.11.2022 klo 18:00-20:00 Taidetalo Renlundin pihalla ja kiviosan sisätiloissa (Kansakoulukatu 6B). Tervetuloa ihastelemaan lasten ja nuorten tekemiä valotaideteoksia sekä Sirkuskoulu Kuun tuliryhmän huikeaa tulitaide-esitystä! Ryhmän esitys on koulun pihalla klo 18.30. Valotaidetapahtuma järjestetään osana Kokkolan kaupungin järjestämää lasten ja nuorten Loistavaa! –kulttuuriviikkoa.

Kyseisenä iltana ei ole normaaleja opetustunteja, vaan oppilaat voivat osallistua tapahtumaan joko itsenäisesti tai aikuisen seurassa. Alle 8-vuotiaat osallistuvat vain aikuisten seurassa.

Pukeudu lämpimästi, ota oma taskulamppu mukaan teosten tutkimista varten ja käytä heijastimia turvallisuuden vuoksi. Koulun piha suljetaan kokonaan liikenteeltä illan ajaksi. Tapahtumalla on säävaraus.

Tapahtumalla juhlistamme lapsen oikeuksia. Haluamme tänä vuonna muistuttaa lapsen oikeuksista ihmettelyyn, luovuuteen ja mielikuvitukseen! Koulun tiloissa sekä sisällä että ulkona pääsee ihailemaan monenlaisia valotaideteoksia tuona iltana. Sisältä löydät mm pimeässä hohtavia ihmekasveja ja ötököitä, pihalla luikertelee ”tuhatsilmäinen” ja nähtävillä on paljon muutakin ihmeellistä!

Tervetuloa pimeyttä karkoittamaan!