Hyppää sisältöön

Kesäaika kaupunginkirjastossa

Kokkolan kirjastot siirtyvät kesäaikaan 1. kesäkuuta. Kirjastot palvelevat läpi kesän, mutta pieniä muutoksia aukioloaikoihin tulee.

Kesä-elokuussa pääkirjasto on avoinna maanantaista torstaihin kello 9-19 ja perjantaisin kello 9-18. Kesälauantait ja -sunnuntait kirjasto on kiinni.

Koivuhaan kirjasto palvelee kesä- ja elokuussa normaalein aukioloajoin. Heinäkuussa 4.7. alkaen Koivuhaan kirjastossa ei saa asiakaspalvelua vaan ainoastaan omatoimikirjasto on auki.

Kälviän, Lohtajan ja Ullavan kirjastojen aukioloajoissa on supistuksia lähinnä iltaisin kesä- ja heinäkuussa. Elokuussa nämä kirjastot palvelevat jo normaalein aukioloajoin.

Kesä vaikuttaa myös kirjastoauton liikennöintiin. Kesä- ja elokuussa kirjastoauto ajaa kesäaikataulun mukaan. Heinäkuussa kirjastoauto ei aja.

Omatoimikirjastot ovat avoinna koko kesän

Omatoimiaika on pääkirjaston lehtisalissa ja Lohtajan kirjastossa maanantaista perjantaihin kello 8-21 sekä lauantaina ja sunnuntaina kello 8-18. Koivuhaan kirjaston omatoimiaika on maanantaista perjantaihin kello 8-20 sekä lauantaina ja sunnuntaina kello 10-15.

Omatoimiaikana ei kirjastossa ole asiakaspalvelua vaan kirjastossa voi lainata ja palauttaa aineistoa automaatilla sekä käyttää tietokoneita. Omatoimikirjaston käyttäjiksi rekisteröityneet asiakkaat pääsevät sisään kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Käyttäjäksi voi rekisteröityä kaikissa kirjaston toimipisteissä.

Juhannus aiheuttaa muutoksia aukioloihin

Torstaina 23. kesäkuuta kaikkien kirjastojen ovet suljetaan viimeistään kello 17. Kirjastoauto ajaa kello 14.30 asti. Juhannusaattona kirjastot ovat kiinni.

Verkkokirjasto anders.finna.fi on avoinna koko kesän 24/7

Anders-verkkokirjastosta ja kaupungin verkkosivulta löytyvät kaikkien toimipisteiden ajantasaiset aukioloajat. Aukioloaikoja saa myös kirjastosta.