Hyppää sisältöön
Sanataidekoulu Santun logo, jossa puu ja avoin kirja

Sanataidekoulu Santtu hakee uusia oppilaita

Kokkolan lasten ja nuorten sanataidekoulu Santtu aloittaa syksyllä uudella ryhmällä. Haku on käynnissä kaikille 2012-2013 syntyneille. Haku päättyy keskiviikkona 12.5.2021. Tarvittaessa järjestetään soveltuvuuskoe toukokuussa. Pääsystä tiedotetaan kesäkuussa.

Sanataidekoulu on kuusivuotinen sanataiteen taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille antava koulu. Kolmena ensimmäisenä vuonna opetusta on kerran viikossa iltaisin kaksi oppituntia. Kahtena seuraavana vuonna oppitunteja on pääsääntöisesti kolme, kerran viikossa iltaisin. Viimeisenä vuotena itsenäisen opiskelun osuus kasvaa, jolloin lähiopetustapaamiset sovitaan erikseen.

Santun YouTube-esittelyvideoon pääset osoitteella www.kokkola.fi/kso-kni valitsemalla Sanataidekoulu Santtu tai yleisesti hakusanoilla Sanataidekoulu Santtu – YouTube.

Ensimmäisenä vuonna keskeiset sisällöt liittyvät esim. iloon, leikkiin, vuorovaikutukseen, maailman jäsentämiseen, kansansatuihin ja runoihin. Oppilas saa tutustua sanailuun leikkimielisesti ja kokea löytämisen ilon!

Lukuvuosimaksu on 145 €.

Santtuun ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kokkola.fi/kso-kni valitsemalla Sanataidekoulu Santtu.
Lisätietoja: apulaisrehtori Sixten Sandström, puh: 044 7809 532, sixten.sandstrom@kokkola.fi
Toimisto: 06 8289 777