Hyppää sisältöön

Taidetalo Renlundin liikenne ja pihan turvallisuus

Syksyn pimetessä pyydämme teitä oppilaiden huoltajia ja Taidetalon muita asiakkaita kiinnittämään erityistä huomiota pihan turvallisuuteen. Taidetalon kävijämäärät ovat suuria, joista valtaosa osa on lapsia ja nuoria. Sekä lasten että aikuisten turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.

Pyydämme, että Taidetalon piha-alue rauhoitetaan kokonaan autoliikenteeltä; autolla kuljetettavat oppilaat suositellaan jättämään kadun varteen Kansakoulukadun puolelle. Huoltaja voi tarvittaessa saattaa oppilaan ulko-ovelle tai luokkatilaan.

Kuvataidekoulun henkilökunnan autopaikat ovat Katariinankadun puolella, ettehän aja pihalle tai portin eteen silläkään puolella. Huomioittehan pysäköintikiellon alueen sisääntuloportin molemmin puolin. Huolehdittehan ystävällisesti, että Katariinankadun liikenne ei tukkeudu eikä missään piha-alueella aiheudu vaaratilanteita.

Aikuisryhmissä opiskelevat, joilla on terveydellisiä syitä pysäköidä pihalle tai ovien läheisyyteen, voivat sopia asiasta opettajan kanssa.

Pihan liikennejärjestelyiden parantamiseksi on tehty suunnitelmia yhteistyössä kaupunkiympäristön kanssa, muutoksia on tulossa vuoden 2024 aikana.

Kiitos yhteistyöstä – turvallisuus on välittämistä!