Hyppää sisältöön

Verkkoluentoja yksityisteiden tiekunnille

Suomen Tieyhdistys ja Kokkolan kaupunki järjestävät yksityisteiden tiekunnille kaksi verkkoluentoa, joiden aiheina ovat tiekunnan toiminnan käynnistäminen ja kokousmenettelyt sekä tieyksiköinti ja tiemaksut.

Luennoitsijoina toimivat Simo Takalammi ja Teuvo Taura Suomen Tieyhdistyksestä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit jättää ennakkokysymyksen. Myös tilaisuuden aikana on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Tilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan viimeistään luentoa edeltävänä päivänä www.tieyhdistys/tapahtumat tai puhelimitse 040 8068 490. Luennot nauhoitetaan. Linkit nauhoitteisiin sekä luentomateriaalit lähetetään tilaisuuksien jälkeen kaikille ilmoittautuneille.

  • 28.4.2022 klo 17-19 Tiekunnan toiminnan käynnistäminen ja kokousmenettelyt. Ilmoittautuminen tästä.  (https://tieyhdistys-kilta.kehatieto.fi/tapahtumat/tapahtumatiedot.aspx?id=1110)
  • 5.5.2022 klo 17-19 Tieyksiköinti ja tiemaksut. Ilmoittautuminen tästä. (https://tieyhdistys-kilta.kehatieto.fi/tapahtumat/tapahtumatiedot.aspx?id=1111)