Hyppää sisältöön
kuva nuoteista

Istumapaikkakartta

Snellman-salin muunneltavuus on tilojen valtti. Alla esitettynä konserttienaikainen järjestely salissa. Tilaa tuolloin saliin saadaan 577 katsojalle/ kuuntelijalle.

Istumapaikat

Esiintymislavasta katsottuna salin etuosa jakautuu Permanto A ja B-osiin, jotka sijaitsevat lattiatasossa. Takaosan Permanto C ja D-osat ovat hieman korotettuja (n. 30 cm/ rivi) istuinalueita.

Liikuntarajoitteiset

Pyörätuolipaikat sijaitsevat Permanto B osassa rivien 3-12 päädyissä. Saattajalle varataan tuolloin rivin päädystä paikka. Pyörätuolilla tai muulla apuvälineellä saattajineen liikkuvalle on saliin eri sisäänkäynti salin takaosan luiskasta.

Äänentoisto ja valot -sijoittelu

Konserteissa äänentoiston ja valojen ohjauksen paikka on yleensä rivin 20 kohdalla, johon on varattu tilaa tätä tarkoitusta varten Permanto B-osan taakse. Pyydämme huomioimaan tämän valitessanne istuinpaikkaa.

Kulkureitit

Leveät kulkukäytävät jakavat Snellman-salin eri katsomo-osia.  Saliin johtaa aulasta yksi pääsisäänkäynti permanto A:n ja C:n välissä. Hätäpoistumisteinä käytetään lisäksi takaosan sisäänkäyntiä (liikuntarajoitteiset) sekä esiintymislavan vieressä olevaa poistumistietä, joka normaalisti on varattu artistien käyttöön.

kuva snellman-salin salikartasta