Mene sisältöön

Navigaatio

Info 

Huomioitahan seuraavat seikat saapuessasi tapahtumaan!

Tapahtuman turvallisuuden ja yleisen viihtyvyyden vuoksi tapahtuma-alueiden toimintoja valvotaan ja rajoitetaan. Seuraavassa alueita koskevat erillismääräyksiä. 

1 Omien ilotulitteiden ja alkoholijuomien tuominen alueelle on kiellettyä. Ilotulitteiden varomaton käsittely ja niiden käyttäminen aiheuttavat suuren riskin tapahtumalle ja yleiselle viihtyvyydelle. Tästä syystä järjestäjänä rajoitamme omien ilotulitteiden tuontia tapahtuma-alueille.

2 Kauppatorin alue on aidaton.

3 Sateenvarjoja ei suositella tuotavan tapahtuma-alueelle, sillä ne aiheuttavat turvallisuusriskin sekä avattuina rajoittavat lavalle näkemistä.

4 Lasereiden, lasipullojen, tölkkien ja purkkien, aseiden ja ilotulitteiden tuominen tapahtuma-alueille on kielletty. 

5 Videokuvaaminen, äänittäminen ja ammattimainen valokuvaaminen on ehdottomasti kielletty. Järjestäjä toivoo yleisön noudattavan artistin toivetta ja artistin järjestäjälle asettamia ehtoja. 

6 Äänentoiston aiheuttama äänenpaine ja melutaso ylittää normaalin. Tästä syystä järjestäjä suosittelee kuulosuojaimien tai kertakäyttöisten korvatulppien käyttöä.

7 Molempina tapahtumailtoina esiintymislavoilla käytetään valoefekteja, jotka voivat aiheuttaa oireita tiettyjä sairauksia poteville (mm. migreeni, epilepsia). Järjestäjä toivoo jokaisen kävijän sovittavan esityksen seurantansa omaan kuntoonsa peilaten.

8 Tapahtuma-alue Kauppatori säilyy avoimena tapahtuman aikana. Ainoastaan tapahtuman huoltoalue pysyy suljettuna koko tapahtuman ajan.

LIIKENNEJÄRJESTELYT

Tapahtuma, sen rakentaminen ja purku rajoittavat liikkumista tapahtuma-alueella ja sen ympäristössä to 29.8. - su 1.9. välillä. Katuosuuksia suljetaan tai niissä rajoitetaan liikkumista seuraavasti.

Suljetut katuosuudet:

Kauppatorinkatu
to 29.8. klo 22 - su 1.9. klo 17

Torikatu (välillä Kauppatorinkatu - Rantakatu)
pe 30.8. klo 12-24 ja la 31.8. klo 17.00.-00.30.

Vaatturinkatu (välillä Kaarlelankatu - Kauppatori)
pe 30.8. klo 12-24 ja la 31.8. klo 17.00.-00.30. (Ajo sallittu vain hotelliasukkaille ja takseille).


PYSÄKÖINTI

Pysäköintitilaa tapahtuma-alueen lähistöllä on rajoitetusti. Paikoitusalue Kaupungintalon ja virastotalon välissä ja Kaupungintalon takana ovat toiminnassa, mutta niihin ajoneuvoliikenne toimii Virkakujan kautta. Vaatturinkatua pitkin ei ole pääsyä kyseisille P-alueille.

Katualueiden sulkeminen 2019
Katualueiden sulkeminen 2019Kokkolan Venetsialaiset

Tekstisi tulee tähän.


matkailu

Sivun alkuun