Mene sisältöön

Navigaatio

Yhteystiedot

HUOM! Kokkolan Matkailu on muuttanut 14.12. Kokkolan kaupungintalolle. Sisäänkäynti pohjoiselta puolelta. Avaamme toimistomme ke 2.1.2019.
MATKAILUNEUVONTA
Matkailuneuvonta ja lipunmyynti ovat löytäneet uudet toimivat tilat läheltä asiakkaiden valtavirtaa kauppakeskus Chydenian alakerrasta. Matkailuneuvontaan pääset helpoiten Rantakadun kävelykadulta, josta on sisäänkäynti Chydenia I:een. Sisätiloissa käynti toimistoomme on aivan Suomalaisen Kirjakaupan sisäänkäyntiä vastapäätä. Ajoneuvolla saapuville on runsaasti paikoitustilaa ostoskeskuksen parkkihalleissa.

Matkailuneuvonta ja lipunmyynti on avoinna
Ma-pe 12.00.-16.00.
Kesäkuu-Elokuu: ma-pe 9-17, la 10-14
Toimiston puhelinnumero on 040 8065 075.

Lue lisää Kauppakeskus Chydenian tarjonnasta täältä.

HALLINTO JA OPERATIIVINEN TOIMINTA (Yritystalo Evald)
Kokkolan Matkailun hallinto ja operatiivinen toiminta ovat siirtyneet Yritystalo Evaldin tiloihin. Jo vuoden 2014 alusta matkailun henkilöstö siirtyi hallinnollisesti Kokkolanseudun kehitys Oy:n alaisuuteen ja nyt toteutuu fyysisen siirtyminen saman katon alle. Jatkossa palvelut löytyvät osoitteesta Kokkolan Matkailu - Kokkolanseudun Kehitys Oy, Ristirannankatu 1. Yhteystiedot henkilöstölle säilyvät ennallaan. Yritystalo Evaldin toimisto on avoinna ma-pe klo 8-16.

Kauppakeskus Chydenia
Kauppakeskus Chydenia

Yritystalo Evald
Yritystalo Evald - KOSEK
Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Sivun alkuun