Mene sisältöön

Navigaatio

Kokkolan naapureiden tarjontaa


Pietarsaari

Pieni sydän, suuri kaupunki. Pietarsaari on juuri sopivan kokoinen: niin iso, että täältä löytyvät monipuoliset palvelut, mutta samalla niin pieni, että asioihin on helppo osallistua. Niin iso, että tänne mahtuu monenlaisia ideoita ja kulttuurivaikutteita ja niin pieni, että kaikki on kävelymatkan päässä. •  Luonto lähellä Fäbodan hiekkarannoilla,  Vanhassa satamassa ja Mässkärin saarella. •  Pietarsaaren vihreät huoneet 1700-luvun Aspegrenin puutarha ja kasvitieteellinen Koulupuutarha. •  Arktinen museo Nanoq ja kaupungin muut mielenkiintoiset museot. •  Schaumansalin konsertit ja muita tapahtumia ympäri vuoden. • Jaakon Päivät 19.–26.7.2020.
www.pietarsaari.fi • Facebook: visitjakobstadpietarsaari

Emmes Retreat
– a place for silence. Tarjoamme yöpymistä laadukkaissa puumajoissa keskellä luonnonkaunista maisemaa. Alueella on myös joogamaja ja sauna järvinäkymällä. Kajakit ja pyörät ovat vieraiden käytössä. Tervetuloa nauttimaan rentouttavasta lomasta!
Haavistontie 357, Alaveteli
www.emmesretreat.fi

Luoto
365 elinvoimaista saarta. Luoto on pieni ja mukava 365 saaresta koostuva kunta. Kaunis luonto ja meren läheisyys on parhaita puoliamme. Täällä pyöräileminen, vaeltaminen ja järvellä ja merellä liikkuminen on helppoa. Tutustu meihin! Tervetuloa Luodon Urheilupuistoon, vaellusreiteillemme ja käyntikohteisiimme. Löydät meidät länsirannikolta Kokkolan ja Pietarsaaren välistä. Lisätietoa meistä löydät nettisivuiltamme. Tervetuloa Luotoon!
www.larsmo.fi

Strandis
Luodonjärven rannalla, 7-sillan saaristotien vieressä sijaitseva Strandis tunnetaan erinomaisesta ruoasta, ystävällisestä palvelusta ja ainutlaatuisesta merellisestä ympäristöstä. Strandis koostuu ravintolasta ja kahvilasta, kaupasta, suositusta kalasavustamosta, leirintäalueesta, mökeistä ja saunapalveluista. Ainutlaatuinen saunavene M/S Gloskär risteilee kesällä. Talvikaudella sauna- ja avantouintimahdollisuus, avoinna päivittäin 1.10–30.4.
Assarskärsvägen 1, Larsmo
www.strandis.fi

Tyynelän Tonttula
Tee ikimuistoinen retki Tyynelän Tonttulaan! Olemme avoinna heinäkuussa joka päivä ja Tonttulan joulu on 2020 avoinna 1.–22.12. klo 11–18. Vierailut muuna aikana sopimuksen mukaan.
Västerbyvägen 238, Eugmo
www.tyynelantontut.fi

Köpmanholmenin kahvila
Kahvila tarjoaa sinulle ja perheellesi maukkaita annoksia espanjalaisella tvistillä. Viikonloppuisin voit nauttia live musiikista aurinkoisella terassillamme. Taksivenekuljetus on asiakkaillemme ilmainen. Saarelle pääsee myös soutuveneillämme. Mahdollisuus saunoa ja yöpyä mökissä. Tarjoamme ryhmille ja yrityksille soveltuvan kokoushuoneen ja catering-palvelut yksityisiin tapahtumiin. Köpmanholmen, Eugmo
Facebook: kopmanholmen

Kalajoki
Tutustu 60 km Kokkolan pohjoispuolella sijaitsevaan naapuriimme. Vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Kokkolasta! Tapahtumina mm. 2.-5.7. Irish Hooley Kalajoki, 10-12.7. Kansainvälinen koiranäyttely KalaDOGi Show, 8.8. Jussi Jokinen All Stars -NHL jääkiekkotapahtuma, 22.8. Hilman Lähiruokatori, 28.-30.8. Kalajoen Venetsialaiset, 18.-20.9. Kalajoen SyysFestit facebook.com/visitkalajoki/events
www.visitkalajoki.fi

Vaasa
Tutustu 120 km Kokkolan eteläpuolella sijaitsevaan naapuriimme. Meren sylistä vuosituhansien aikana kohonnut Vaasa tarjoaa kävijöilleen raikkaita tuulahduksia, kimaltelevia maisemia, modernia teknologiaa, kansainvälisyyttä, kulttuuria ja makuelämyksiä. Merenkurkun saaristossa voit kokea miten taivas ja meri sulautuvat yhdeksi niin että niitä ei toisistaan erota. Seudun ainutlaatuiset palvelut hivelevät kaikkia aisteja. Ota hetki aikaa ja anna meidän hemmotella sinua. Meillä voit hiljentyä luonnon äärelle ja antaa sielun levätä.
www.visitvaasa.fi

Pietarsaari
Pietarsaari

Emmes Retreat
Emmes Retreat

Luoto
Luoto

Strandis
Strandis

Tyynelän Tonttula
Tyynelän Tonttula

Köpmanholmenin kahvila
Köpmanholmenin kahvila

Kalajoki
Kalajoki

Vaasa
Vaasa

Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Sivun alkuun