Mene sisältöön

Navigaatio

Hotellit 

Hotel Kokkola

Tervetuloa vieraaksemme! Hotel Kokkola on viihtyisä, tunnelmallinen ja tasokas kaupunkihotelli Kokkolan sydämessä. Tarjoamme vieraillemme ystävällisen palvelun lisäksi rauhallisuutta, savuttomuutta ja kellarikerroksen parkkihallin. Saatavilla myös perhehuoneita ja -huoneistoja.
Rantakatu 14, 67100 Kokkola
puh. 06 8241 000
www.hotelkokkola.fiFinlandia Hotel Seurahuone

Yksityistä vieraanvaraisuutta vuodesta 1894. Finlandia Hotel Seurahuone tarjoaa majoitus-, kokous- ja ravintolapalveluita Kokkolan keskustassa, vanhankaupungin kupeessa. Ota yhteyttä myyntimme, palvelemme Teitä ilolla!
Torikatu 24, 67100 Kokkola
puh. 020 7959 600
www.seurahuone.comOriginal Sokos Hotel Kaarle
Elämäniloista palvelua ja monipuolinen yötä päivää. Meillä ravintolassa huolehditaan, ettei nälkä yllätä ja hyvät yöunet saat raikkaissa ja kodikkaissa huoneissamme, joissa voit aistia myös ripauksen Kokkolaa. Olet sydämellisesti tervetullut meille!
Kauppatori 4
puh. 020 780 8900
www.sokoshotels.fiHotelli Nukkumatti
Lämminhenkinen Hotelli Nukkumatti sijaitsee aivan Kokkolan keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hotellissamme on 51 viihtyisää huonetta. Hotellin kabineteissa järjestät pienen tai vähän isommankin kokouksen. Saunkabinetissamme järjestät saunaillat, kokoukset ja tilaisuudet helposti.
Nahkurinkatu 2, 67100 Kokkola
Puh. 06 8243 200
www.hotellinukkumatti.fi 

Hotel Kokkola
Hotel Kokkola

Finlandia Hotel Seurahuone
Finlandia Hotel Seurahuone

Original Sokos Hotel Kaarle
Original Sokos Hotel Kaarle

Hotel Nukkumatti
Hotel Nukkumatti

Tekstisi tulee tähän.

matkailu

Sivun alkuun