Till innehållet

Innehållsförteckning

Lediga arbetsplatser

För närvarande finns det följande lediga jobb:


VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR
Karleby Tursim Ab


Vi söker en verkställande direktör med stark kompetens inom turism. Du har tidigare dokumenterad erfarenhet av ledarskap och utmärkta samarbets-, interaktions- och förhandlingsfärdigheter. Du har avlagt högre högskoleexamen, har breda nätverk inom turismbranschen och kunnande speciellt inom marknadsföring och försäljning. Du behärskar finska, svenska och engelska och har ett kundorienterat arbetssätt. Du deltar också i utvecklingen av den regionala turismnäringen och samarbetar med stadsmarknadsföringen. Vi värdesätter också insikter i verksamhetsmiljön i kommunala aktiebolag, lokalkännedom samt avlagd HHJ-examen.

Blev du intresserad? 
Fyll i en ansökan i Kuntarekry (www.kuntarekry.fi) senast 28.2.2019 och övertyg oss! Vi önskar att Du kan inleda arbetet i maj–juni. 

Mera information ges av Karleby Turism Ab:s styrelseordförande Jonne Sandberg 044 780 9093

----------------------------

Arbeta till sjöss i Karleby i sommar!

MATROS
m/s Jenny och fyrön Tankar

Stig ombord! Vi söker personer som är duktiga på att bemöta kunder på ett yrkeskunnigt sätt till arbete som matros på m/s Jenny. Fartyget sköter linjetrafiken mellan Karleby, Tankar fyrö och Köpmanholmen och även charterresor i skärgården. Matroserna arbetar under fartygschefens befäl med kundernas trygghet i fokus. I arbetet ingår också guidningar på Tankar och annan kundbetjäning.

Vi förväntar oss att du:
- är intresserad av att arbeta till sjöss 
- har en positiv kundservice- och försäljningsattityd
- kan betjäna kunder på finska, svenska och engelska.

Matrosutbildning ordnas i april. De som väljs till uppgiften som matros ska delta i utbildningen om de inte har intyg på motsvarande tidigare utbildning (intyg av sjömansläkare, första hjälpen-kurs Fhj1 (EA1), primärsläckningsutbildning, erfarenhet av praktiskt arbete på fartyg).

Läs mer: www.visitkokkola.fi
Arbetsgivare: Karleby Turism Ab
Mer info om arbetet, utbildningskrav osv. får du av fartygschefen Jari Sundbäck
(044 780 9138, jari.sundback@kokkola.fi). Har du frågor om anställningsförhållandet, kontakta styrelseordföranden Jonne Sandberg (044 780 9093, jonne.sandberg@kokkola.fi).
Ansökningstid: 5.2–8.3.2019
Lön: efter överenskommelse
Arbetet börjar i maj 2019.
Anställningstiden är tre till sex månader.
Arbetstid: heltidsarbete, enligt säsong och tidtabell

Ansökningstiden upphör 8.3.2019
Gör din ansökan via Kuntarekry: www.kuntarekry.fi. Vi behandlar ansökningarna och kallar en del av sökandena på intervju före utgången av mars.

----------------------

För sommarsäsongen söker Karleby Turism
TURISTRÅDGIVARE

Våra sommararbetare stationeras i anslutning till turistmål, hotell och evenemang i Karleby för att vägleda och guida såväl inhemska som utländska turister. Du hjälper turister och lokala besökare att hitta stadens sevärdheter, intressanta besöksmål, restauranger, landskap och stämningar. Dessutom säljer du biljetter till kryssningar med M/S Jenny och fungerar som Karlebys ansikte utåt för våra gäster.

Arbetet som en mobil turistrådgivare förutsätter god kännedom om Karleby och en känsla för kundens behov. Du är modig och utåtriktad och du har lätt för att närma dig människor. Vid mötena med kunderna kan du uttrycka dig flytande på svenska, finska och engelska. Övriga språkkunskaper ses som merit. Du använder smidigt elektroniska försäljningssystem och deltar även bland annat i att uppdatera sociala medier.

Arbetet infaller under juni–augusti. Utöver detta förutsätter vi deltagande i betalda utbildningsdagar i slutet av maj. Arbetstiderna varierar under säsongen och arbetet utförs både inomhus och utomhus. Turistrådgivarna rör sig mellan besöksmålen och evenemangsplatserna till fots och med cykel.

Vi följer AKTA:s allmänna arbetstid, arbetsturerna gäller både vardagar och helger. Lönen för uppgiften fastställs enligt kollektivavtalet.

Mer information fås från tourism@visitkokkola.fi
Fyll i en ansökan senast 17.3.2019  www.kuntarekry.fi (arbetsnyckeln KOK-05-2-19)

Tider för arbetsförhållandet:
20.5. – augusti, enligt överenskommelse
10.6. – augusti, enligt överenskommelse

----------------------


Information om lediga arbetsplatser finns i adressen www.mol.fi.


Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Upp