Mene sisältöön

Navigaatio

Kesäravintoloita

Kesäravintola Wanha Elba
Wanha Elba sijaitsee kivenheiton päässä keskustasta aivan merenrannalla. Siellä on salin ja saunan lisäksi neljä terassia, joista kaikista on näkymä merelle. Satoi tai paistoi, tule nauttimaan herkullisista kesäannoksistamme valon ja meren äärelle.
Sannanrannantie 58, puh. 0400 866 181
www.ravintolawanhaelba.fi

Kesäravintola Mustakari
Mustakari on Suomen kolmanneksi vanhimman purjehdusseuran GSF:n kotisatama ja luo upeat puitteet kesäravintolalle. Laadukkaan merellisen ruokalistan ja erinomaisen palvelun ansiosta ravintolamme ihastuttaa kesävieraita läheltä ja kaukaa.
Mustakarintie 20, puh. 020 7808 940
www.raflaamo.fi/fi/kokkola/mustakari

Bistro Kalastajakylä
Kesän uutuus! Rantaravintola avataan Öjassa kesäkuussa! Puhtaat maut, tuoreet raaka-aineet lähi-alueelta ja merellinen tunnelma on pääosassa. Viihtyisää terassi sekä modernit sisätilat takaavat mukavaa ajanvietettä säällä kuin säällä!
Öjantie 454
www.cafebryggan.fi

Ravintola Drop Place
Kokkolan golfkentän upeassa klubirakennuksessa toimiva ravintola Drop Place palvelee kaikkia vierailijoitaan harrastitpa golffia tai et.
Hepo Ventuksentie 2, puh. 040 8236 552
www.dropplace.fi

Jukkolanmäen Navetanvintti
Vanhan navetan vintille kunnostettu kahvila ja juhlatila tyylikkäällä ja vanhaa kunnioittavalla sisustuksella. Tarjolla monipuolinen ja makoisa kattaus useita erilaisia itsetekoisia leivonnaisia ja jälkiruokia. Avoinna kesäsunnuntaisin klo 14–20 sekä tilauksesta.
Jukkolanmäentie 27, Lohtaja
www.navetanvintti.com

Burger Village
Burger Village on kesäterassi hyvällä fiiliksellä. Täällä voit viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa, samalla nauttien täydellisestä hampurilaisateriasta. Lisämausteina hyvä musiikki ja merinäköala – meillä voit nauttia kesästä parhaimmillaan! Tervetuloa Meripuiston rannalle!
Meritie 7
www.burgervillage.fi

Café-Ravintola Tankar
Viihtyisä kahvila Tankarin majakkasaarella, joka toimii myös vierailijoiden tukikohtana.
Majakkasaari Tankar, puh. 041 5453 432
www.tankar.fi

Palmahovi
Puh. 06 8221 815

Katiska-Baari
Ohtakari, Lohtaja, puh. 040 8488 235

Ravintola Elba
Ravintola Elba

Kesäravintola Mustakari
Kesäravintola Mustakari


Tekstisi tulee tähän.

matkailu

Sivun alkuun