Hyppää sisältöön
Lapsia piirtämässä ulkona

Haku oppilaaksi

Uusien oppilaiden hakuaika taiteen perusopetuksen varhaisiän opintoihin sekä ensimmäiselle vuosikurssille on keväisin huhti-toukokuussa. Lukuvuoden 2022-2023 hakuaika on päättynyt 8.5. Hajapaikkoja vanhempien oppilaiden ryhmissä voit tiedustella lukuvuoden aikana rehtorilta.

Varhaisiän opinnot opinnot on tarkoitettu kyseisenä vuonna 6 vuotta täyttäville lapsille. Ensimmäiselle vuosikurssille voit hakea paikkaa seuraavana syksynä alakoulun ensimmäiselle tai toiselle luokalle meneville lapsille. Lapsen tulee olla kuvataidekoulun alkaessa kokkolalainen.

Voit hakea paikkaa joko suomenkieliseen tai ruotsinkieliseen ryhmään. Jos ruotsinkielisiä hakijoita ei ole tarpeeksi, muodostetaan tarvittaessa kaksikielinen ryhmä.

Jos hakijoiden määrä ylittää oppilaspaikkojen määrän, paikat arvotaan. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valintapäätöksestä.

Kälviän kuvataidekursseille sekä muille avoimille kuvataidekursseille ilmoittaudutaan elokuussa. Ilmoittautumisesta tiedotetaan kuvataidekoulun verkkosivuilla ja Kokkolan seudun opiston opinto-oppaassa.

Jos ilmoittautumisen kanssa on ongelmia, ota yhteyttä toimistoon puh: 040 806 5167.