Hyppää sisältöön
Pino paperia.
Kuvaaja: Mostphotos

Esityslistat, pöytäkirjat ja viranhaltija­päätökset

Esityslistat ovat nähtävänä kokousta edeltävänä perjantaina kaupungin verkkosivuilla kohdassa Esityslistat ja pöytäkirjat. Kaupunginvaltuuston esityslista on lisäksi nähtävänä kaupunginkirjastossa ja kaupungintalon asiakaspalvelussa.

Pöytäkirjat

Kaupunginhallituksen pöytäkirja julkaistaan kaupungin verkkosivuilla kohdassa Esityslistat ja pöytäkirjat kokouksen jälkeen saman viikon aikana. Pöytäkirja tarkastetaan yleensä seuraavassa kokouksessa, minkä jälkeen tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä kaupunginkansliassa sekä kaupungin verkkosivuilla.

Kaupunginvaltuuston pöytäkirja on nähtävänä tarkastuksen jälkeen, kokouksen jälkeisenä torstaina kaupungintalon kirjaamossa sekä kaupungin verkkosivuilla.
Mikäli haluat nähdä vuotta vanhemmat esityslistat ja pöytäkirjat, ota yhteys kirjaamoon.

Mikäli haluat nähdä vuoden 2009 kuntaliitosta edeltävät Kälviän, Lohtajan tai Ullavan esityslistat ja pöytäkirjat, ota yhteys Kälviän aluetoimistoon.

Viranhaltijapäätökset

Viranhaltijat päättävät omaan toimialaansa kuuluvista asioista. Kaupungin viranhaltijoiden tekemät viranhaltijapäätökset, joihin voidaan kuntalain mukaan hakea muutosta, julkaistaan verkossa.

Päätöksissä voi olla liitteitä, joita ei julkaista verkkosivuilla. Liitteitä, jotka sisältävät salassa pidettäviä tietoja tai tietoja, joiden julkistaminen voi vaarantaa yksityisen suojan tai elinkeinonharjoittajan liike- tai ammattisalaisuuden, ei ole julkaistu verkossa.