Hyppää sisältöön
Punaisia mökkejä meren rannalla Ohtakarissa.

Asuminen ja ympäristö

 • Rivi värikkäitä puutalojen julkisivuja vanhassa kaupungissa
  Asuminen

  Kokkola, merellinen, kehittyvä ja nopeasti kasvava kaupunki, tarjoaa asukkailleen turvallisen ja viihtyisän elinympäristön.

 • Vesihanasta valuu puhdasta vettä juomalasiin
  Vesihuolto

  Kokkolan kaupungin alueella toimii useita vesihuoltolaitoksia, jotka turvaavat omilla toiminta-alueillaan talousveden saatavuutta.

 • Näkymä istutuksia täynnä olevalle Tehtaankadulle. Kuvan keskellä on kukkia tulvillaan oleva suuri kukkaruukku, jonka keskeltä nousee musta, metallinen, moneen eri suuntaan viittova opaskyltti.
  Kaupunkisuunnittelu

  Kaupunkisuunnittelu huolehtii maankäyttö- ja rakennuslain mukaisista kaavoitustehtävistä, kaupungin liikennesuunnittelusta sekä katujen, puistojen- ja…

 • Katunäkymä Torikadulta. Kadun molemmin puolin on korkeita rakennuksia ja kadulla paljon autoja sekä pyöräilijöitä.
  Kadut ja liikenne

  Infrarakentaminen ja kunnossapito huolehtii infranrakentamisesta ja liikenneväylien kunnossapidosta.

 • Kokkolan kaupunginsalmi Sunti ja suihkulähteet
  Puistot ja luonto

  Kaupungissamme on paljon kauniita ja viihtyisiä puistoja, jotka tarjoavat näkemistä ja kokemista jokaiseen makuun ympäri vuoden.

 • Kypäräpäiset rakentajat tutkivat piirrustuksia
  Tontit ja rakentaminen

  Kokkolan kaupungilla on tarjolla tontteja sekä asukkaille että yrityksille. Rakentamiseen liittyvää ohjausta antaa rakennusvalvonta.

 • Julkiset rakennukset

  Rakentamisen ja kunnossapidon tehtävänä on rakennuttaa, rakentaa ja huoltaa vuosittain talousarviossa esitettyjä uudis- ja peruskorjauskohteita…

 • Lintuperspektiivistä otettu kuva meren ympäröimästä Ohtakarista ja sen venesatamasta. Etualalla näkyy pieni palanen hiekkarantaa sekä Ohtakariin vievä kapea tie. Ohtakarin venesataman takana kasvaa metsää.
  Ympäristö

  Ympäristö -sivuilta löydät tietoa kaupungille kuuluvista ympäristönsuojelun tehtävistä, jokaista koskettavista ympäristöasioista, kuten…

 • Vaalea hevonen ja kaksi naista
  Ympäristöterveys ja eläimet

  Ympäristöterveydenhuollon tehtäviin kuuluu valvoa ihmisen terveyteen vaikuttavaa elinympäristöä sekä eläinten terveyttä ja hyvinvointia.