Olet tässä

Rokkikoulu

Ajankohtaista

Rokkikoulu alkaa maanantaina 7.9.2020

Toteuta musiikillinen unelmasi Rokkikoulussa!

Rokkikoulu on oikea paikka sinulle, joka olet kiinnostunut musiikista ja haluat aloittaa jonkin soittimen soittamisen tai lauluopinnot. Olet 10–20 -vuotias kokkolalainen tai lähikunnissa asuva nuori ja olet vasta aloittamassa musiikkiharrastusta tai jo pidemmälle edennyt.

Rokkikoulu on Kokkolan nuorisopalveluiden alaisuudessa toimiva musiikkikoulu, joka tarjoaa edullista ja monipuolista opetusta sekä suomen- että ruotsinkielellä.Rokkikoulu tarjoaa nuorille mahdollisuuden saada uusia ideoita, parantaa musiikillisia tietoja ja taitoja sekä toteuttaa itseäsi yksilönä tai ryhmässä estradilla.

Koulussa opiskelee vuosittain noin 140 oppilasta. Rokkikoulu on toiminut vuodesta 1985 ja kasvattanut joukon ammattimaisia muusikoita. Koulu on tuottanut vuosien varrella monia suuria musiikkiproduktioita . Vuosittain Rokkikoulu toteuttaa yhteistyössä  nuorisokeskus Villa Elban kanssa kansainvälisen leirin. Nuorille suunnattu kulttuurileiri kokoaa vuosittain muusikkoja, tanssijoita, näyttelijöitä Kokkolaan viikoksi toteuttamaan poikkitaiteellisia näkemyksiään.

Koulun toiminnanohjaajana toimii Jussi Turpeinen. Opetuksen suunnittelussa huomioidaan oppilaiden yksilölliset tarpeet ja toiveet. Opetus tapahtuu arki-iltaisin ja se koostuu yksilöopetustunneista sekä ohjatusta bändityöskentelystä. Koululla on mahdollisuus suorittaa instrumentti- ja lauluopinnoissa sekä musiikin perusteissa (teoria ja säveltapailu) peruskurssitutkintoja.

 Opetukseemme kuluu:

  • laulu

  • instrumentit (kitara, basso, rummut, puhaltimet, koskettimet)

  • musiikin perusteoria

  • säveltapailu

  • studiotekniikka ja äänittäminen

  • esiintyminen,näytteleminen ja imago

Rokkikoulun toiminnasta peritään lukukausimaksu joka on 100€-170€/ lukukausi opetusmäärästä riippuen. Opetusmäärästä sovitaan oppilaan kanssa lukukauden alussa.

Sivun alkuun

Päivitetty 9.10.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta