Hyppää sisältöön

Haluatko sähköpostiisi tietoa Kokkolan seudun työllisyyden kuntakokeilun ajankohtaisista asioista? Haluatko pysyä ajan tasalla, mitä työllisyyden kuntakokeilussa Keski-Pohjanmaalla tapahtuu nyt ja missä olemme menossa uudenlaisen työllisyyden palvelumallin kehittämisessä?

Näistä asioista kerromme uutiskirjeessä. Suomeksi ja ruotsiksi julkaistava uutiskirje on suunnattu kuntakokeilun sidosryhmille. Ensimmäinen uutiskirje lähetettiin tilaajille elokuussa 2022. Jatkossa julkaisemme uutiskirjettä kahden kuukauden välein. Seuraamme kuitenkin koko ajan uutiskirjeen tilastoja ja palautetta, ja pyrimme kehittämään edelleen uutiskirjeen sisältöjä ja julkaisuaikatauluja.

Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta ja voit tilata sen linkistä Tilaa uutiskirjeemme. Uutiskirjeen tilaat valitsemalla aihealueen Kokkolan seudun työllisyyden kuntakokeilu ja ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Halutessasi pystyt muuttamaan tai peruuttamaan tilauksesi jokaisesta uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.