Hyppää sisältöön

K.H.Renlundin museo

K.H.Renlundin museo tarjoaa taidetta ja historiaa näyttelyiden, tapahtumien ja tutkimuksen muodossa.

Näyttelyt nyt

 • Hanna Viitala ja K. Tschährä – Maailmojen välillä

  1.3.–26.5.
  Näyttelyhalli, Pitkänsillankatu 28, Kokkola

  Hanna Viitalan ja K. Tschährän näyttely on kahden visionäärisen taiteilijan ensimmäinen yhteisesiintyminen. Maailmojen välillä -näyttelyn teokset kumpuavat tiedostamattomasta alitajunnasta ja ne kurkistavat rinnakkaismaailmoihin. 

  Lue lisää!
 • Ja se sota oli kauhia

  17.5.–8.9.2024
  Roosin talo, Pitkänsillankatu 39 

   Ja se sota oli kauhia esittelee Kokkolan kaupungin kokoelmiin kuuluvia sotateemaisia teoksia. Halkokarin kahakan 170-vuotispäivän inspiroimana syntynyt näyttely johdattaa kävijänsä sodankäynnin tunnelmiin eri lähtökohdista kumpuavien tulkintojen siivittämänä. 

  Lue lisää!

Kiertonäyttely

 • Elina Warstan näyttely Takaa vuorten, maitten, merien kiertää keskipohjalaisia kirjastoja 3.4.–17.11.2024.

  Warstan teosten kiehtovaan maailmaan pääsee uppoutumaan K.H.Renlundin museon tuottamassa näyttelyssä Lohtajan, Toholammin, Kannuksen, Ullavan, Lestijärven ja Kaustisen kirjastoissa. Näyttelykiertoon kuuluvat myös Elina Warstan pitämät taidetyöpajat, jotka toteutetaan Lohtajalla, Ullavassa ja Kaustisella.  

  Lue lisää!

Tulevat näyttelyt

 • Elina Försti: Näin se on nähtävä!

  7.6.–29.9.
  Näyttelyhalli, Pitkänsillankatu 28

  Alajärvellä asuvan kuvataiteilijan Elina Förstin maalausten lähtökohtina on lähiympäristön vanha pohjalainen rakennuskanta. Tutut harmaat ladot ja riihet ovat saaneet raikkaan väri- ja muotokylvyn. Näyttelyn avajaiset Näyttelyhallilla 6.6. klo 18.00.