Olet tässä

KokkoRiksa

Riksapyörällä  yhdessä ainutlaatuisia hetkiä iäkkäiden kanssa!

Koulutettu luotsi saa varata Soiten riksapyörän asiakkaita varten. Varauskalenterista näette vapaat vuorot jotka varataan pyöräkapteenin kautta.

     Riksapyörän varauskalenteri    

Pyöräilykapteeni, Anne Raatikainen
puh. 044 7809 253 / anne.raatikainen(at)kokkola.fi

  
Soiten Kokkolan vanhuspalveluihin on hankittu riksapyörä ikäihmisten ulkoiluun. Kokkolassa ensimmäiset riksakyydit on varattu veteraaneille ja muut ikäihmiset sekä polkutaidottomat pääsevät nauttimaan pyöräilyn ilosta marraskuusta 2017 lähtien.  

Riksapyörän käyttö ja pyöräluotsikoulutus on Kokkolan kaupungin Voimaa vanhuuteen terveysliikuntaohjelman ja Soiten organosoitua yhteistyötä.

Pyörällä kaiken ikää -toiminnan ideana on tarjota kyytejä riksapyörällä kaikille, jotka itse eivät pysty pyörää polkemaan. Pyöriä ajavat koulutetut pyöräluotsit. Pyöräluotsin lisäksi kyytiin mahtuu kaksi ihmistä, jotka pääsevät ”kokemaan tuulen hiuksissaan”. Riksapyöräily mahdollistaa liikuntarajoitteisten ikäihmisten ulkoilun aivan uudella tavalla.


Pyöräluotsikoulutus (6 t)

Koulutus antaa tietoa ikääntyneiden avustamisesta sekä taitoa kuljettaa sähköavusteista riksapyörää turvallisesti. Sekä kuljetettava että kuljettaja ovat vakuutettuja.

Seuraava koulutus: maanantai 1.6. ja tiistai 2.6.klo 10-13. 

Paikka: Honkaharjun toimintakeskus, Vaihon kabinetti, Sairaalakatu 2

Ilmoittautuminen: 28.5.2020 mennessä pyöräkapteeni Annelle

Hinta: Ilmainen, sitova osallistuminen koulutukseen

Lisätietoja antaa Kouluttaja / Pyöräilykapteeni,
Anne Raatikainen
puh. 044 7809 253
anne.raatikainen(at)kokkola.fi

Pyöräliiton Pyörällä kaiken ikää -toiminta on käynnistynyt Kokkolassa ja voit ilmoittautua Pyöräluotsi-koulutukseen ympäri vuoden.

Sivun alkuun

Päivitetty 20.1.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta