Fortsätt till innehållet
 • Veterinärmottagningen i Karleby öppnas 2.10

  Veterinärmottagningen som varit stängd i början av året öppnas i Karleby. Veterinär börjar arbeta vid Hammargränds mottagningen måndag 2.10.

  Smådjursmottagningen är tills vidare öppen måndag till fredag kl. 8–12. På mottagningen arbetar en veterinär, och från och med 16.10 också en klinikdjurskötare.

 • SM Kokkola Ralli kommer till staden 29–30.9

  Gamlakarleby Sportbilister ordnar SM Kokkola Ralli, som blir ett av de mest synliga idrottsevenemangen i Karleby i höst. Rallyts centrum är Evenemangsparken i stadskärnan.

  Rallyt påverkar trafiken under veckoslutet både i staden och på landsvägarna.

 • Nya båthusplatser i Karleby – ansökningstid 1–29.10

  Karleby stad öppnar möjligheten att söka 21 nya båthusplatser. De nya platserna ligger vid Sundmun: 8 platser längs Tjärmagasinsstråket och 13 längs Östra Båthusvägen. Arrendetiden är 25 år.

  Ansökningstiden börjar 1.10 kl. 8.00 och tar slut 29.10 kl. 23.59.

 • Stadens företagarenkät har öppnats

  Företagarvänlighet är ett av de centrala målen i Karleby stadsstrategi. Staden genomför årligen en företagarenkät tillsammans med KOSEK för att utreda hur nöjda företagarna är med tjänster som främjar stadens näringsliv.

  Företagarenkäten 2023 kan besvaras 15.9–8.10.

 • Lediga småhustomter på Puntusstrandens och Linnusperä områden kan sökas i september

  Karleby stad bjuder ut 2 lediga småhustomter vid Puntusstranden samt 4 på Linnusperä området. Ansökningstiden är 11.9.2023 kl. 8.00 – 1.10.2023 kl. 23.59.

  Även de som tidigare har fått en tomt av staden samt yrkesbyggare kan ansöka om tomterna.

 • KokkolaWorks

  Vill du ha ett bra jobb eller ett gott liv? Hos oss får du båda. Karleby har stark medvind och många arbetsplatser att erbjuda – för personer med olika slag av kompetens.

  Bekanta dig och bli förtjust! På denna webbplats berättar vi mer om livet i Karleby, jobb och möjligheter.

Evenemang

Mera evenemang