Hyppää sisältöön

Koronarajoitukset sisäliikuntatiloissa jatkuvat 30.4. saakka

Kokkolan kaupungin laajennettu johtoryhmä jatkoi 9.4. maaliskuun lopussa linjattuja kaupungin sisäliikunta- ja harrastetiloissa noudatettavia koronarajoituksia.

Kokkolan kaupunki on perunut alueellisen covid19-viranomaisryhmän uuden suosituksen mukaisesti yli 20-vuotiaiden joukkue- ja kontaktilajien vuorot kaupungin omista sisäliikuntatiloista. Rajoitukset jatkuvat 30.4. saakka.

Poikkeuksena on maajoukkue-, SM- ja 1-divisioonatason harjoittelu- ja kilpailutoiminta sekä eri lajien kansainväliselle huipulle tähtäävä ammattimainen harjoittelu, samoin kuin jalkapallon kolmanneksi ylin sarjataso. Alle 10 henkilön ryhmissä tapahtuva aikuisten harrastetoiminta, jossa turvavälit tosiasiallisesti säilyvät, voi jatkua (esim. jumppa, tennis, sulkapallo, perhevuorot).

Lasten ja alle 20-vuotiaiden nuorten harjoitus- ja kilpailutoiminta voi jatkua alle 20 henkilön ryhmissä koronaturvallisuusohjeistuksia noudattaen. Kaupungin omat kuntosalit ja VesiVeijari ovat edelleen avoinna erityisjärjestelyin.

Kokkolan kaupunki korostaa kaikkien harrastajien, seurojen ja toimijoiden vastuuta koronaturvallisuuden noudattamisessa.