Hyppää sisältöön

Messuvieraat valitsivat Musiikkikeskus Snellmanin logon

Snellman-salin pitkään suunniteltu remontti ja laajennus käynnistyi vuoden 2023 alussa. Uudistettu Musiikkikeskus Snellman avaa ovensa syksyllä 2024 takaamaan konserteille ja muille tapahtumille nykyvaatimusten mukaiset puitteet. Musiikkikeskuksen ilmettä uudistetaan myös sen markkinoinnissa.

Kokkolan kaupungin markkinointi- ja viestintätiimin media-assistentti Juha Klemola loi Musiikkikeskukselle uuden logon viestimään uudesta alusta.

– Katselin arkkitehtien luomia havainnekuvia uusista tiloista, ja niistä tuli ilmava ja arvokas tunnelma. Tämän tunnelman halusin välittyvän myös logosta, kertoo Juha Klemola.

Musiikkikeskukselle haluttiin selkeä ja tunnistettava graafinen ilme.

– Snellmanin ensimmäinen kirjain, S, muotoutui ilmavasti selloksi ja sitä halkova viiva ikään kuin sellon kaulaksi. Viiva viittaa myös tahtipuikkoon, joka kuvastaa laajemmin musiikkikeskuksen tarjontaa, Klemola kuvailee.

Uudesta ilmeestä järjestettiin äänestys syyskuussa Kotona-messuilla. Messuvieraat saivat äänestää mieleistään neljästä logovaihtoehdosta, josta voittaja keräsi 550 ääntä.