Hyppää sisältöön

Isojärven nuorisotila

Aukioloajat:

3.‒6. luokkalaiset:

tiistaista torstaihin kello 14.00‒16.30

7. luokkalaiset-17-vuotiaat:

tiistaista torstaihin kello 17.00‒20.00

perjantaisin kello 17.00‒23.00

 

Nuoriso-ohjaajat:

Mari Tiainen ja Matilda Ilo

Yhteystiedot löydät sivun alakulmasta.

Meiltä löytyy:

  • nelimetrinen valkokangas
  • kuntosali
  • ilmakiekko, biljardi, pingis sekä erilaisia pelikonsoleita.
  • 16 vuokrattavaa bändikämppää.

 

Bändikämpät:

Soittoaika bändikämpissä on kaikkina päivinä kello 10.00–22.00. Tilat ovat päihteettömiä ja savuttomia.

Bändikämppien koko on noin 15 m². Tiloissa on seinillä akustiikkalevyjä ja lattialla rumpumatto. Muutoin bändikämpän saa sisustaa itse.

Vuokraaja itse huolehtii tilan siisteydestä. Nuorisopalvelujen henkilökunnalla on oikeus tarkistaa tilojen siisteys aika ajoin. Bändeillä on käytössä käytävätilassa sijaitseva wc, jonka siivoamisesta nuorisopalvelut huolehtivat.

Bändillä on oltava täysi-ikäinen vastuuhenkilö, joka kuittaa bändikämpän avaimet ja jolle lähetetään vuokralasku. Vuokraaja vastaa itse henkilökohtaisista soittimistaan. Nuorisopalveluilla ei ole vakuutusta bändikämppien irtaimeen omaisuuteen.

Bändikämpän vuokra riippuu bändin jäsenten keskimääräisestä iästä.  Jos keski-ikä on alle 25 vuotta, vuokra on 89 € kuukaudessa. Jos keskimääräinen ikä on yli 25 vuotta, vuokra on 149 € kuukaudessa. Vuokra laskutetaan kuukausittain bändin täysi-ikäiseltä vastuuhenkilöltä. Bändikämpän irtisanomisaika 1 kuukausi.

Lisätietoja vuokrattavista bändikämpistä toimistosihteeri Satu-Maarit Järvilältä puh 040 489 2219 tai satu-maarit.jarvila@kokkola.fi.

Nuorisotilan osoite:

Isojärven nuorisotalo sijaitsee Koivuhaan asuinalueen laitamalla,  historiallisessa 1900-luvun alussa rakennetussa talossa.

Laajalahdentie 85, 67800 Kokkola.

Ohita upotettu kartta
Näytä nuorisotila kartalla

Ota yhteyttä