Mene sisältöön

Navigaatio

Saavutettavuus  - liikenneyhteydet 

Kauppatori - festivaalialue
Kauppatorin festivaalialue sijaitsee aivan kaupungin keskustassa Suntin salmen rannalla. Etäisyys linja-autoasemalta ja rautatieasemalta on n. 400 m. Parhaiten asemilta pääset Kauppatorille Rantakatua tai Isokatua pitkin. Kumpikin tie johtaa aivan tapahtuma-alueen näköpiiriin. Ystävälliset kokkolalaiset neuvovat tarvittaessa nopeimman reitin tapahtuma-alueille.

Pyydä kartta Kokkolan Matkailusta puh. 040 8065 075 tai tourism@visitkokkola.fi.
Tai nouda tulostettava kartta karttapalvelustamme internetistä osoitteesta http://kartta.kokkola.fi/.


LIIKENNEJÄRJESTELYT
Tapahtuma-alueen ympäristön kadut ovat suljettuja liikenteeltä tai osin liikennöintiä on rajoitettu. Torikatu on suljettuna koko tapahtuman. Yleisöä pyydetään saapumaan tapahtumapaikalle julkisilla kulkuneuvoilla, takseilla, pyörillä tai jalkaisin.

Paikoitusalueita tapahtuma-alueen tuntumassa on rajoitetusti. Kts. tarkempi selvitys liikennejärjestelyistä info-sivulta.


Lentokoneella Kokkola Airport-lentoasemalle 
Lentokenttä Kokkola Airport sijaitsee Kruunupyyssä, 22 km Kokkolasta kaakkoon. Lentoaikataulut löytyvät otsikon linkin kautta. Yhteydet lentokentälle ja lentokentältä täältä.

Junalla VR-kyydillä suoraan keskustaan 
Matkailija pääsee suoraan kaupungin keskustaan. Kokkolan asema on yksi tärkeimmistä rautatieasemista Suomen rautatieverkostossa. Matka mm. Helsingistä taittuu Pendolinolla kestää 4 tuntia. Katso aikataulut VR:n aikataulupalvelusta ylläolevasta otsikon linkistä. 

Bussilla linja-autoasemalle
Kokkolan linja-autoasema sijaitsee aivan rautatieaseman tuntumassa. Päivittäin lähtöjä pohjoiseen, etelään ja itään. Aikataulutiedusteluja Matkahuollon palvelusta tästä linkistä.

Taksilla jokaiselle tapahtuma-areenalle ja muuallekin
Kokkolan lentokentältä, rautatieasemalta, linja-autoasemalta tai annetusta osoitteesta tilaat kätevästi Kokkolan Taksin numerosta 0100 85111.


Etäisyyksiä Kokkolan Venetsialaisiin:
Helsinki 491 km
Jyväskylä 241 km
Oulu 196 km
Rovaniemi 420 km
Tampere 324 km
Turku 436 km
Vaasa 121 km

Lentäen Kokkolaan!

Junalla Kokkolaan!

Kokkolan Venetsialaiset on lähellä

Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Sivun alkuun