Mene sisältöön

Navigaatio

Liikenneyhteydet 

Kokkola sijaitsee keskeisellä paikalla Länsirannikolla, Keski-Pohjanmaalla, sillä Kokkolaan on toimivat yhteydet maanteitse, lentäen ja rautateitse.

Lentäen
Kokkola-Pietarsaaren lentoasema löytyy noin 20 km päästä kaupungista, ja Kokkola-Helsinki välille on hyvät päivittäiset reittilennot. Kokkolan kaupungin ja lentoaseman välillä toimii lentokenttäkuljetukset, tarkista tarkemmat tiedot tästä
Lentokenttäkuljetuksen voi tilata myös ennakkoon. Kokkola-Pietarsaaren lentoasema palvelee Kokkolan, Pietarsaaren, Kaustisen ja Kalajoen alueen matkustajia ja yrityksiä. Sujuvien liikenneyhteyksien ansiosta KOK-Airport on nopea ja kätevä portti maailmaan myös kauempaa tuleville matkustajille. Lentäjäntie 162, Kruunupyy 
www.kokairport.fi

Junalla
Kokkolan rautatieasema on pääradan varrella kaupungin keskustassa. Tänne pääset Helsingistä neljässä ja Rovaniemeltä viidessä tunnissa.
Lisätietoja: www.vr.fi

Bussilla linja-autoasemalle
Kokkolan linja-autoasema sijaitsee aivan rautatieaseman tuntumassa. Päivittäin lähtöjä pohjoiseen, etelään ja itään. Aikataulutiedusteluja matkahuollon palvelusta tästä.

Liikkuminen Kokkolassa
Kokkolassa ovat toimivat paikallisliikenneyhteydet, joten tarkista aikataulut: Paikallisliikenneyhteydet

Taksi
Taksitilaukset numerosta puh. 0100 85111. Taksitolpat löytyvä Rautatieasemalta sekä Kauppatorin viereltä Rantakadulta.

Finnair

Junalla Kokkolaan!

Tekstisi tulee tähän.

matkailu

Sivun alkuun