Hyppää sisältöön
Etualalla lierihattuista naista esittävä teräslankaveistos, jonka ympärillä kukkia ja puita.

Puistot

Kaupungissamme on paljon kauniita ja viihtyisiä puistoja, jotka tarjoavat näkemistä ja kokemista jokaiseen makuun ympäri vuoden.

 • Länsipuistossa oleva Tyrsky -suihkukaivo, joka suihkuttaa vettä ympärillään olevaan altaaseen. Suihkukaivon takana avautuu Länsipuisto puineen.
  Tutustu Kokkolan viheralueisiin

  Kaupungissamme on paljon kauniita ja viihtyisiä puistoja, jotka tarjoavat näkemistä ja kokemista jokaiseen makuun ympäri vuoden.

 • Meripuistossa oleva, puiden ympäröimä, hiekkapohjainen lasten leikkipaikka. Kuvan keskellä on laivan muotoinen kiipeilyteline liukumäkineen. Vasemmalla, kuvan etualalla näkyy köysistä koostuva kiipeilyteline.
  Leikkipaikat

  Leikkipuistot ovat kaikenikäisten viihtyisiä kohtaamis- ja virkistäytymispaikkoja.

 • Näkymä istutuksia täynnä olevalle Tehtaankadulle. Kuvan keskellä on kukkia tulvillaan oleva suuri kukkaruukku, jonka keskeltä nousee musta, metallinen, moneen eri suuntaan viittova opaskyltti.
  Näin hoidamme viheralueita

  Kaupungin viheralueiden ylläpidosta ja rakentamisesta vastaa puistot ja liikuntapaikat –yksikkö.

 • Rakentaminen ja suunnittelu

  Rakentamiskohteet vaihtelevat puistojen ja leikkipuistojen rakentamisesta katuviheralueisiin, kiinteistöjen pihoihin ja liikuntapaikkoihin.

 • Suuri joukko ihmisiä istuttamassa tulppaaneja Brita Marian puistoon. Istuttajat ovat pukeutuneet takkeihin ja huppareihin sekä pitkiin housuihin. Istutuspaikan taustalla näkyy pyörätie ja sen takana metsää.
  Tehdään yhdessä

  Viheralueilla on tarkoitus olla ja viihtyä. Viheralueiden suunnittelussa, kunnossapidossa ja rakentamisessa halutaan kuulla niiden käyttäjiä.