Hyppää sisältöön

K.H.Renlundin museon alueellinen uutiskirje

Alueellinen vastuumuseo viestii ajankohtaisista asioistaan sähköisessä uutiskirjeessä, joka julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa. Tiedotuksen painopiste on kulttuuriperinnössä ja taiteessa, ja myös alueen toimijoilla on mahdollisuus osallistua sisällöntuotantoon välittämällä kuulumisiaan ja juttuvinkkejä uutiskirjeen toimitukselle. Aineiston jättöpäivä ilmoitetaan viimeisimmässä kirjeessä. Uutiskirje kohdentuu Kanta-Kokkolan ulkopuoliseen Keski-Pohjanmaahan ja julkaisukielenä on pääsääntöisesti suomi.

Tilaa alueellinen uutiskirje sähköpostitse osoitteesta “anniina.kiiskinen@kokkola.fi”. Viestin aihekenttään voit kirjoittaa “uutiskirjetilaus”. Uutiskirjeen tietosuojaseloste löytyy tämän sivun oikeasta laidasta.

Ideoita, toiveita ja parannusehdotuksia alueelliseen uutiskirjeeseen liittyen voi toimittaa niin ikään osoitteeseen anniina.kiiskinen@kokkola.fi.

Jos haluat saada tietoa K.H.Renlundin museon näyttelyistä ja tapahtumista, voit tilata ”Club Renlund” -uutiskirjeen sähköpostitse osoitteesta monica.witting-kangasniemi@kokkola.fi.

Julkaistut alueelliset uutiskirjeet löytyvät alla olevaa palkkia klikkaamalla.

Alueelliset uutiskirjeet

Alueellisten uutiskirjeiden numerot uusimmasta vanhimpaan löytyvät alta. Huomioithan, että linkitykset eivät välttämättä toimi jo ohimenneissä uutisissa ja tapahtumissa.