Olet tässä

Yrityspysäköintilupa

Yrityspysäköintilupia myönnetään keskustassa sijaitsevissa yrityksissä työskenteleville. Lupaa voi hakea kirjaston kellarin pysäköintihalliin tai kadulle, poikkeuksena Isokadulle ei myönnetä pysäköintilupia. Yrityspysäköintilupaa voi hakea pysäköinninvalvonnasta.

Pysäköintilupa oikeuttaa pysäköimään:
1) pysäköintipaikalle, jossa pysäköinnin enimmäisaikaa on liikennemerkein rajoitettu, rajoitusta pitemmäksi ajaksi.

Yrityspysäköintilupia myönnetään rajoitetusti. Kirjaston kellarin pysäköintihalliin lupia myönnetään yhteensä 30 kpl/vuosi ja katujen varsille 50 kpl/vuosi. Yrityspysäköintilupa on maksullinen: kirjaston kellarin pysäköintihalli 60,00 €/kk ja katuvarsipaikka 30 €/kk.

Pysäköintiluvan yhteydessä annettava pysäköintitunnus on autokohtainen, tunnukseen voidaan merkitä enintään kolme rekisteritunnusta. Pysäköintitunnus on pysäköimisen ajaksi sijoitettava näkyvään paikkaan, autossa tuulilasin sisäpuolelle. Pysäköintitunnus on voimassa vain työasioissa työaikana. Pysäköintitunnus on henkilökohtainen. Pysäköintitunnus on palautettava luvan voimassaolon päättyessä /työtehtävän päättyessä /pysäköintiluvan käytön tarpeen päättyessä.

Rekisteritunnuksen muuttuessa on haettava uusi pysäköintilupa ja vanha tunnus on palautettava. Pysäköintitunnuksen kopiointi on kielletty. Havaitusta väärinkäytöksestä pysäköintilupa voidaan peruuttaa.

Pysäköintilupa on voimassa vain yleisillä katualueilla, ei yksityisalueilla.

Sivun alkuun

Päivitetty 11.12.2019 | Lähetä palautetta | Tulosta